09.04.2010 | 14:03
Istog sam mišljenja kao i dpasaric, nikad mi nije zatrebao multitasking pa ono, ništa special. Eventualno će možda dobro doći za Skype no opet, stalno sam na kompu ulogiran pa ni to nije nešto extra woow.
I cijelo to predstavljanje OS 4.0 mi je zapravo bilo poprilično razočarenje. Naime, očekivao sam da će i izbaciti taj novi OS on the market, a kad ono, isti klinac kao i sa iPad-om.
Navodno su priče da je iPad izletio puno prije nego je trebao, a kako bi Apple prikrio lošu reklamu koju je navukao zbog distribucije i baby bolesti nove iMac linije. Gledajući sad sve to, nekako mi se čini da je i istina jer je iPad izašao na tržište samo par dana prije ovog OS 4.0 eventa.
Za lipanj ne očekujem ništa drugo nego da izbace novi model iPhone-a (moje pretpostavke: kamera 5.0 megapixela, 1GHz procesor i malo poboljšanje RAM memorije na 512kB).
Sad samo treba vidjeti s iBook i iAds konceptima, ne sumnjam da neće polučiti uspjeh kao appstore, možda malo manji (što se iBooksa tiče), a za iAds ćemo još vidjeti (to bi već moglo biti huge).
Iskreno, zapravo me najviše zasmetalo to što sad kasne sa novotarijama s Keynote-a, koliko pratim Keynote unazad 3 godine, to se nije događalo. Uvijek je bilo, mi smo napravili to/imamo to i to je već danas u toliko i toliko sati on the market, ili najkasnije sutra. Neka me netko ispravi ako sam u krivu...
Bumo vidli što donosi Keynote pred ljeto...