Molimo, logirajte se

Samo članovi mogu sudjelovati u temama na ovome forumu. Morate se registrirati ili logirati ako želite aktivno sudjelovati.

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 47 minuta
  • Bertone: Gdje? Ja vidim samo stari nedostupni M2 za 799
  • stefanjos: 799
  • stefanjos: a evo ih
  • stefanjos: dobro sto ovaj istyle ceka sa ponudom...
  • Zdravac: na Apple Mađarska su cijene kao u DE, a može se odabrati HR tipkovnica
  • m@xym: Naravno, sve to ne vrijedi za naše tržište jer kod nas vrijede neka druga pravila.... Kod nas je Air sa 8 GB 200 € skuplji of Air-a sa 16 GB u Njemačkoj.
  • m@xym: Zašto bi inače Apple davao "besplatan" i tihi upgrade za baš sve strojeve iz game (Studio čak počinje sa 32 GB RAM-a i M2 MAX procesorom!!!)
  • m@xym: S obzirom da nitko ne daje nešto što ne mora, postavlja se pitanje kako će novi strojevi raditi sa 16 GB RAM-a i uključenim AI dijelom OS-a.... Možda su 32 GB upravo postala ono što je bilo 16 GB na starim strojevima...
  • Yonkis: Mora biti 16GB da bi korisnici imali UX za AI, sve manje od toga ne zadovoljava. Sami su si "jamu" iskopali, baš mi ih je žao :)
  • m@xym: Još samo da shvate da umjesto 256 GB trebaju staviti 1 TB SSD... za istu cijenu... :o)
  • m@xym: Ne samo Air-ovi, nego i svi ostali... Očito je Apple AI veliki potrošač memorije.
  • Piko: Ne znam da li je itko uočio ... Ali svi Airovi dolaze po defaultu sa 16 GB RAM-a .... a cijena ista kao i prije za 8 :)
  • dpasaric: Evo i MacBook Pro M4...
  • mbp2009: nece ni biti jos
  • stefanjos: na istyleeu i dalje nema cijena....
  • dpasaric: Eto osvrt na Mac mini M4 na naslovnici...
  • kupus: Evo, otvorit ću temu pa da ne pisemo ovdje
  • kupus: Hvala Bertone
  • Bertone: *ništ
  • Bertone: @kupus, pa nije to nišz novo oko audio izlaza s prednje strane, HDMI će otpeljati zvuk u monitor, a večina današnjih monitora ima audio out priključak.
  • stefanjos: mea culpa
  • stefanjos: kupus, sada kuzim sto si mislio. mislio sam na ovu ogavnu naslovnicu koju su stavili ovi lol
  • imar: Imam osjećaj da će se ovaj novi Mac Mini prodavati ko' vruće kifle.. :D
  • dpasaric: Top model Mac minija = 4.700 € hahahahahah
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: Evo novi Mini je vani!
  • MoschuS: DE Store ima cijene 699, 929, 1159 i 1649 za Pro
  • MoschuS: Bas i ja gledam taj 3.5mm jack i pitam se zasto je naprijed!?
  • kupus: Minusi : ista cijena storage upgradea, headphone jack s prednje strane? Kako misle spojiti zvucnike na to?
  • kupus: Plusevi : 3 monitora, gigabit ethernet kao standard, ista početna cijena, 16gb ram
  • kupus: Legit je :) Jonny Ive je već dugo na aparatima, navodno i na lifesupportu otkad je vidio novi iMac :)
  • MoschuS: Evo i Minija ;)
  • kupus: Nije ni studio baš proprcionalan, ako ćemo tako
  • kupus: Vidi ove screenshotove, ne njihov render. Meni izgleda poprilično legit, a to i potvrđuje činjenica da su navedene screenshote i maknuli s weba
  • stefanjos: stvarno mislis da ce tako bez proporcionalno sranje izaci iz applea? doslovno se vidi da je fake
  • kupus: mini leakan, bar s prednje strane [link]
  • Piko: ma što se mene tiće ne mora imati slova gore .... ali mi treba svjetlo da nađem pepeljaru i upaljač :)
  • Yonkis: @piko očekuje se da je tipkanje na slijepo defaultno za usera.
  • Piko: magična tipkovnica još uvijek nema pozadinsko svjetlo .... ;-(
  • dpasaric: Evo novi iMac M4. Ništa zanimljivo nema, samo novi procesor i više memorije u osnovnoj konfiguraciji.
  • drlovric: Isto kao nedostatak hrvatskih titlova na Apple TV. A pokrili bi trziste 4-5 drzava sa tom malom modifikacijom slovenskih. Al ne moraju, pa sto bi :)
  • miomika: ma gle...ako mogu kotolirati sve te feture putem DNS-a po svakoj državi, zašto to onda uopće daju u EU. I zašto nema nigdje JASNO napisano. "Call record ne radi u cijeloj EU", točno se sojeća ono.....osveta za USB-C. ma Idiotizam na najjače..a tek one pizdarije da Aple One nije dostupan u .hr, ali je u Sloveniji....ma...sve više i više mi se sve to jako gadi
  • drlovric: Zao mi je samo ljudi koji su potrcali da kupe nove mobitele radi inteligencije. To ije bio bas inteligentan potez :D
  • drlovric: Sveje to jos uvijek poluproizvod, i zvanicno u Beta fazi. Imam osjecaj da ce se to taman popeglati dok dodje na EU trziste. Tako da, ne bih se ja tu nist aisjecao zakinutim ni nervirao :)
  • miomika: u banani....ko da smo u zimbabwe--u...mislim, ovo nadjebavanje EU-USA, preregulirana EU, oni stave update, koji niti jedan od fetaure-a ne radi. Da bi radilo, trebalo bi jailbreakat uređaj. Koja je poruka poslana ovime?
  • Zdravac: Do travnja 2025. ce proraditi i u EU
  • miomika: ja sam sad na drugom telefonu stavio svoj stari US AppleID i proradio je Call record i na čekanju sam s AI. pokušat ću s glupim trikom, ali mi je stvar preglupa.......
  • drlovric: Nakon pola sata aktivirali su mi AI. Siri animacija je prekrasna i moram priznati da je malo manje tupava. Neke stvari su iznenadjujuce dobre (za Siri). Ali nije to jos Google Assistant razina.
  • miomika: RU=EU :)
  • miomika: Ne radi niti RSC, niti previev summarize..MA NIŠTA!!!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.71 Seconds

Provided by iJoomla SEO