09.11.2015 | 15:23
zabac kaže:
Uzmi ATV 3, 75€ košta i nije tako skup. Imaš na njuškalu jedan airport express za 400kn što je malo previše, ako novi model preko oglasa ide za 680kn.
A zašto ne spojiš preko 3,5mm konektora. To je najjeftinije rješenje.
Kad malo bolje razmislim, ne bi ni ATV 3 bio loše rješenje, uzet ću i njega u obzir. Ovaj Airport Express za 680kn, preko oglasa je potpuno nov, znači nekorišten? Ako je, ne bi to bila loša kombinacija, s obzirom da imam dva printera koja trenutno imam spojena preko nekog starog PC-a radi printanja...
Konkretno, printer je Canon LBP 2900 za kojeg ne postoje driveri za mac, jel bi to radilo ako se priključi direktno u usb na Airport expresu, ne trebaju neki driveri za to?
Probao sam spajat i kablom preko 3,5mm konektora, i to čak i nije loše, tj. zvuk je dobar, ali sad što više razmišljam, oću se potpuno riješiti kablova jer je to dosta nepraktično, stalno uštekavat i ištekavat...
Znači sad treba razmislit šta je bolje za mene AppleTV ili Airport express? Zapravo, oboje bi bilo najbolje, ali tko će to sve platit, već sam se iskeširao za MacBook Air, sad me čeka iPhone 6s, jer je moja 5-ica već postala prespora. E koliko muka sa tim Apple-om, a samo vuče jedno drugo, nemožeš sa konja na magarca!