24.09.2007 | 21:13
ra(u)zzymin!
Ma tako se otvoreno to kaziva! Jes ti neki poznati? Rada bih s tobon jope, i još malo razminija iskustva, ti si siguro neki bi-džej, a ja san ti, razumiš, nemoj mi zamirit, malo izvan te er-em-bi mode, nis te pratio u medijaman, no rada bi pročakula o mužiki, volin je, ma obožavan, i sve koji je volu!!! I o škloljkaman, ribaman, svemu za izist, to mi je porok, vero,
ali ovi macJ-abučnjak je spor ka FKK-pužev-drek, pravi žabokrečnjak! Neman te živce, čekat, 21. stoljeće, razumiš, sam mi parlaš, pravo kazivaš, da nisan normalan, e, a, ee... a nisan!!!
Ne volin sporoću, ne mogu si pomoć! Ja sam ti više, kako bi se ono reklo, e, a ... duhovit, razumiš
Azadarav duh u azadaravomen tjelu! Ajde još kojput napiš i ti meni koju duhovitu,eeee, a...ha, ha, ha, nemoj da te bude stid, i jope daj svom talentu na volju pa piši i nasmijavaj nas! Tako je to lipo za čut!!! Askoltaj kako ja nasmijajem!!! Ja t to najvolim! Duhovnite osobe su ti meni zakon! Ja tse znam nasmijat po čitav dan dnevno!!! Sve me vilce bolu! ZATO: Ne zaboravi se javit uzzy, i puno sreće tvojoj muzi i mjuzi!