macpro i 8800gtx(ultra)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

macpro i 8800gtx(ultra)

09.09.2007 | 01:22
Imam u planu kupiti kompjuter pa se dvoumim između klasičnoga PC-a i MacPro-a. Zanima me da li se može u Mac Pro (onaj sa četiri jezgre) staviti grafička kartica 8800 gtx ili 8800 ultra i ako može može li se staviti dvije grafičke !? Ne bih koristio mac operacijski sustav nego vistu ultimate.

unaprijed hvala
09.09.2007 | 01:28
cemu ce ti to koristiti???
09.09.2007 | 01:31
npr za 3d modeliranje za testiranje igara i za obradu videa
09.09.2007 | 02:35
U Mac Pro mozes staviti Ati x1900 ili Quadro fx4500.
Za 3d ili za video obradu je ova Atica i vise nego dovoljna a ako vrtis neki zesci 3d sa miljonima poligona onda razmisli o Quadro.
Sad tek vidim da ti mislis Vistu vrtit na tome???? Zasto? Zbog \"testiranja\" igara?
09.09.2007 | 03:06
MoschuS je napisao:
... Zbog \"testiranja\" igara?

mislim kao beta tester testiram neke igre koje kompanije daju na testiranje

pročitao sam na nekim forumima da se može ugraditi. da li je to istina. to me zanima:huh:
09.09.2007 | 03:56
Kartice koje idu u Mac moraju biti za Mac, tj. imati Macov firmware. Često je moguće kupiti PC karticu, pa je flashati s Mac firmwareom, ali to treba provjeriti na webu kod onih koji su već probali.

Kartica možeš staviti koliko slotova imaš, to nije nikakav problem. Ja sam čak u prastarom G3 imao tri kartice jednom prilikom fore radi.

Moj savjet je koristiti nešto od onoga što Apple nudi s tim strojem.
09.09.2007 | 04:31
Navidin sta te sprjecava da ugradis bilo koju graficku,ako ces koristit Windowse.
Da san na tvom mistu nebi ni sekunde razmislja o MacPro-u,vec bi uzeja ovako nesto (Astro Giant )
www.vemil.hr/Cjenik.aspx#Grp2_Simbol=stolnarac&c=C20107
U MacPro-u ne mozes uparit dvi graficke u SLI,(ako si na to mislija)
  • User
  • Posjetitelj
09.09.2007 | 08:12
Igraj se i Vistiraj na ALIENWARE-u. Kad vec imas para za MacPro imat ces i za ovo
09.09.2007 | 20:17
U cijeloj prici mi samo nije jasno zasto netko zeli kupiti Apple stroj i na njemu vrtiti Win? Imas hardver koji je zamisljen da vrti trenutno najbolji OS na svijetu i ti na njega stavis trenutno najgori OS na svijetu??? Ne kuzim
To je kao da kupis Porschea i na njega nataknes one reparirane gume iz Peveca za 199kn/kom
09.09.2007 | 21:27
bravo moschus!
09.09.2007 | 21:56
slazem se sa moschusom, cisto zato jer jos uvijek koristim windowse i tri puta ove godine sam ih vec morao reinstalirati.
09.09.2007 | 22:48
Ja iman Vistu Ultimate (igre) na iMacu jedno pola godine i radi ko bubica
Godinama san bija na XP-u bez neki vecih problema,a u ostalom nije ni OSX sveta krava............
Na Mac san prisa jer je daleko superijornija platforma za Audio/Video produkciju
Cini se da u zadnje vrime dosta ljudi prilazi na OSX jer su preglupi da se koriste Windowsima
10.09.2007 | 00:13
Nije OSX sveta krava ni sveti gral niti to itko normalan moze tvrditi ali da je daleko ispred Windowsa to je cinjenica i to znamo najbolje mi koji smo se switchnuli.
Ono sto mene \"ljuti\" je sto trenutno hrpa ljudi zeli kupiti Maca ali na njemu zeli vrtiti Windowse!!! Kad nekome preporucim Maca prvo pitanje je da li se na njega mogu staviti Win jer su tako negdje culi i sto je najbolje cesto pitaju da li ce onda Windowsi raditi brze i bolje zato sto su na Macu! Necu spominjati one kojima OSX ne valja jer recimo kad stisnes plavu jabucice ne dobijes popis instaliranih programa i slicne kretenarije.
10.09.2007 | 03:11
meni nije važan toliko operacijski sustav nego mi je za grafiku da li se može ili ne a allienware bih si kupio da sam u americi (u hrvatskoj se ne prodaju koliko znam) i komp bi uzeo na rate na kredit pa mi nije bitna cijena (je tražim nešto do cca malo manje od 30.ooo kn)
10.09.2007 | 06:51
robimiler je napisao:
meni nije važan toliko operacijski sustav nego mi je za grafiku da li se može ili ne a allienware bih si kupio da sam u americi (u hrvatskoj se ne prodaju koliko znam) i komp bi uzeo na rate na kredit pa mi nije bitna cijena (je tražim nešto do cca malo manje od 30.ooo kn)

Pa sta ne uzmes Astro Giant
10.09.2007 | 18:24
uzzy je napisao:
robimiler je napisao:

Pa sta ne uzmes Astro Giant

neću astro jer ima vodeno hlađenje (ne volim se sa tim zafrkavati) nego spojio sam si komp u ventexu (kao ponuda cijena malo manje od 25.000 kuna intel+nvidia (ati ima malo memorije zato ga ne želim))
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 40 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, temeljnik, Anonimci (1178)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.11 Seconds

Provided by iJoomla SEO