MacBook ili nesto drugo?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MacBook ili nesto drugo?

• deda_2
  • Posjetitelj
10.09.2007 | 04:46
Zanima me koristi li tko macbook (bijeli). Je li bolji MacBook ili iMac? Čuo sam da ima puno problema s Macbookom...zanima me je li to istina ili ne. ako tko ima iskustva s bijelim macbookom, neka se javi.
10.09.2007 | 05:30
ja ti imam macbook al kako nisam radio na iMacu nemogu ih usporedit. ja san sa svojom bijelom psinom prezadovoljan
10.09.2007 | 05:42
Evo vec je peti dan kako korisitim bijelog macbooka i jos nisam naisao neki problem. Ustvari, ja sam najveci problem, jer jos uvijek nisam svjestan svega ovoga sto imam u rukama. Sad je samo pitanje da li ti treba prijenosnik ili ne?
10.09.2007 | 07:12
Moj prvi Mac je MacBook (bijeli) kupljen prije otprilike mjesec dana i nisam naišao niti na jedan od problema o kojima sam čitao (napukline u kućištu, pregrijavanje i slično).

Općenito sam vrlo zadovoljan mašinom, iako se na sustav rada još navikavam. I prije sam radio na laptopu, no ovaj je najugodniji koji sam do sada imao. Ekran jest dosta mali ali sasvim dovoljan za surfanje i pisanje u (za što mi treba), i to je zapravo jedini negativni element kojeg se mogu sjetiti - pa ako te to ne smeta, o ostalom ne moraš brinuti.
  • deda_2
  • Posjetitelj
10.09.2007 | 18:59
Hvala, mislim da cu kupit macbook
12.09.2007 | 21:39
BTW. Baterija na macbooku je odlicna. Evo vec je cetvrti put praznim i ne mogu da vjerujem koliko dugo traje jedno punjenje. Cak 4 (cetiri) sata!!! Doduse u ta 4 sata koristio sam samo Safari, Mail i Neo Office. Nacin rada je \"Better Batery Life\".

Jos nisam probao prziti DVD na baterijskom napajanju, ali i to cu uskoro...
13.09.2007 | 06:16
Također sam ponosni vlasnik MacBooka nekih 6 mjeseci, malo više i nisam do sad koristio bolji notebook niti operativni sustav sam po sebi. Doduše vratio se u ponedjeljak iz servisa otišla je glavna ploča za internet (eternet, airport i tako redom...) i na svu sreću da je bio pod garancijom jer bi me popravak došo nekih 5000 kn, više manje.
Ali to zapravo i nije ntako bitno jer od kad sam se prebacio na mac i na osx nebi mjenjo ni za šta. Znam da zvuči kao da sam neki lječeni ovisnik ali šta je tu je.

Zato ti savjetujem za početak uzmi MacBook, nadam se da nećeš imati nikakvih problema jer stroj je zakon. Jedino zavisi za šta ti treba, ako se naprimjer baviš kao ja nekim projektiranjem ili građevinom (rad u AutoCAD-u) nije se baš sjajno iskazo ali instaliraš windowse i stvar riješena (za svaki slučaj imaj sa sastrane još jedan komp sa većim ekranom ili samo veći ekran pa ga spoji ako se budeš bavio takvim nekim stvarima koje zahtjevaju veliku radnu površinu.)

I bez straha ja sam jedan od rijethih sa takvim problemom....
20.09.2007 | 08:59
Imam MacBook Dual Intel 2.0 GHZ (dkle onaj za 9200 kn) i sprav je fantastična - ganjam ujedno InDesign Cs3, PS CS3 Adobe Bridge i Safari! Ugradio sam 1GB memorije.
  • User
  • Posjetitelj
20.09.2007 | 23:53
Ja sam mijenjao MacBook za iMac
14.10.2007 | 21:06
Ja sam pred tjedan dana uzeo macbooka i ne da sam zadovoljan nego sam oduševljen!
15.10.2007 | 02:49
hehe da to su otprilike reakcije ponosnih vlasnika nakon tjedan dva tri - nevjerica, pa oduševljenje i samo osjetiš kako kliziš prema onom zealotvu
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 55 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

moragd, Riba, temeljnik, Anonimci (946)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.47 Seconds

Provided by iJoomla SEO