20.09.2007 | 03:54
Nažalost, nisi baš precizan..
HSDPA kartica koje Vipnet nudi ima 2 komada (3 komada, ako i usb harver vodimo kao \"karticu\").. software za sve je isti i skida se sa vipove stranice..
Najmanje problema s kojima sam se ja susreo prilikom testiranja je bilo sa HSDPA PCMCIA karticama, koje predu u Powerbook(c)ima..
Card+ (naziv kartice za ovaj novi uži, ne da mi se razmisljat kak se zove slot koji ces nac na MacBookProovima su mi ponekad znale stvarat probleme i nisu se htjele spojit iz prve.. ali su radile..
USB modem, radi na svim kompovima koje sam probao od G3 ibooka pa do macbookproa (možda večeras istestiram iMaca) samo što ne dobiješ soft out of the box, nego moraš skidat sa njihove stranice.. (po meni i najbolje rješenje jer ga možeš ukopčat bilo gdje.. a ima HSDPA gdje signal dopušta)
p.s. sa najnovijom karticom (card+, dobija se i adapter za PCMCIA slot) sam imao najvise problema, nisam uspio upogonit na dva stroja - jedan je bio macbook, drugi powerbook.. ali opet na druga dva takva sam uspio, ali nisam uspio shvatiti onaj negativni dio - neuspjeh.. dakle, preporučujem ipak stariju karticu