31.01.2008 | 00:56
Vlasnik sam novog MacBooka oko tjedan dana (ovog najnovijeg srednji model) i moram priznat da nije uopce los
Ekran mi je sasvim ok, iako sam prije njega koristio 12\" powerbook pa sam mozda navikao na male ekrane. Al uvijek ga mozes spojit na vanjski ekran.
Tipkovnica ne svijetli niti se moze osvijetlit, al dovoljno svjetla dobiva sa ekrana ako bas moras gledat u nju.
Windowse mozes normalno instalirat, dobijes cak na dvd-u i sve drivere za njih i instaliras ih u jednom potezu. Iskreno, ni na jednom PC-u jos to nisam vidio tako dobro rijeseno.
Mozes se na bilo koju mrezu spojit bez ikakvih problema.
Sto se nadogradnje tice, kao i kod vecine laptopa, mozes stavit samo vise rama (do 4 GB DDR2) i veci disk. Al vec i s defaultnom konfiguracijom je mali imresivno jak
Jedina zamjerka po meni je da je malo pre velik s obzirom na velicinu ekrana i tipkovnice, tj. ima dost praznog mjesta okolo, mogli su ga malo stisnut.
Inace je odlican laptop, veliki touchpad i fina tipkovnica, svi potrebni konektori, odlicna baterija (traje mi 4.5 do 5.5 sati), a secer na kraju su magsafe i magnetsko zatvaranje poklopca
Da ne spominjem koja je leopard zvijer... Sve u svemu, MacBook je dobra investicija.