11.02.2008 | 22:12
Eh..
Ne, ne prodajem tu Lampu (prije bih jedan bubreg prodao
. Radi savršeno, natrpao sam 2 GB i Airport unutra, a još kad ubacim veći HDD i DL Superdrive bit će totalni mrak. Nego, imam taj zbunjeni 512 RAM modul pa sam čisto onako, htio vidit što AHT kaže za njega.
A ovi iz PowerComa gnjave! Zvao sam danas u servis i kao ne mogu mi oni dati ništa što nije na Apple Support stranicama (a ovaj AHT nije).
Onda navodno da ubacim taj sprženi Pantherov CD1 koji sam dobio u kutiji (kupljeno od njih) i da držim Alt kod Restarta pa će ponudit Hardware Scan. Ja napravio Restart, ali ono se vrti 20min i ništa... Kaže \"Preparing Installation\" pa svakih 5 min. zavrti CD i tako u nedogled (dok ga nisam ugasio). Tko zna što su mi to spržili? Vjerojatno nevezanu inačicu Panthera, a ne onaj originalni za 20\" Lampu koji dolazi u kutiji. Valjda je njima trebao, pa su meni dali sprženog Panthera, i to onu slobodnu verziju.
Tako, sad čekam da se javi netko -ako ima još tko u nas takvu Lampu- pa da mi posudi taj CD. Ubih se tražeći po Netu... Nula bodova
Pozitivno u svemu ovome je što iMac radi ko sat i za sada mi AHT nije nužan, nego sam čisto htio i to imati u pričuvi, za ne-daj-Bože i radi kompletiranja brojnog stanja u original kutiji
iPozdrav!