MacMini
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MacMini

23.02.2008 | 10:43
Gospodo, jedno pitanje. Znam da su macbook-ovi upgradeani na santarosa chip, ali nekako sam propustio kad se to, ako se je, dogodilo s macminijem? Dakle pitanje: ima li aktualni macmini santarosu ili ne? Ako ne, kad će dobiti?
23.02.2008 | 13:32
Ako ima novu grafiku (a nema), onda nema ni Santa Rosu
23.02.2008 | 15:52
Trenutni Miniji nemaju santarosu ....

...no i bez toga su i više nego upotrebljivi....
23.02.2008 | 19:25
To uopće nije upitno; planiram jednog naručit iz SAD za klince. Gore mogu ići i prozori da imaju za školu, a imaju i normalan komp doma, a ne HG-šrot vešmašinu pod stolom....
  • Dijete
  • Posjetitelj
23.02.2008 | 20:02
Djuro genijalac je napisao:
imaju i normalan komp doma

krasno
24.02.2008 | 16:57
A ima kakav trač u vezi izlaska novij Minija? Baš bi mi dobro došao jedan uz novu plazmu...
24.02.2008 | 17:49
Nema, mada je već zreo za jednu revizijicu. Mi u firmi koristimo jedan stari G4/1.5 GHz kao document server i baš fino radi - i što je najvažnije tiho.
01.03.2008 | 23:08
Imam kući minija Core2duo... 2 Ghz... I mogu vam reći da je stroj legendarno dobar!
09.03.2008 | 00:21
iogamodus je napisao:
Imam kući minija Core2duo... 2 Ghz... I mogu vam reći da je stroj legendarno dobar!

Da dobar..., mrak. Imam otvoren DVD Studio i u njemu tekuci projekt, a u Motionu cackam neke dodatke prije navedenom DVD projektu, usput citam i Jabucnjak, dok se renderira output... I to sve sa osnovnih 1GB memorije.
Taj ce mi projekt donjeti dopustenje za 2x2GB (ako zena ne procita ovaj post), jer bi u skoroj buducnosti onda mogao i neki HD gore provrtiti.
09.03.2008 | 03:11
Evo baš je došao trač da se sprema revizija Minija na Santarosu i GMA 3xxx.
09.03.2008 | 13:40
oklen je trač? imaš neki link?
09.03.2008 | 14:01
www.macscoop.com/articles/2008/03/06/pen...-mini-few-weeks-away

Taman sam mislio napisati nešto kad skužim ovu temu
10.03.2008 | 09:14
E, _ebi ga, baš sam kompiću rekel da mi dofura jednog iz SAD-a...
Kaj sam sad? Da čekam ili ga svejedno kupim? Ionak bu to klincima za igru... Mislim, ne znam kad bu neko od poznatih opet išel u Sjedinjene američanske države...? Ajmo neki pametan zaključak tipa, i ovaj sad je super za klince i sve ostale, samo kupi, nije bed, to bu super, prilika je ko grom itd.....
  • Dijete
  • Posjetitelj
10.03.2008 | 14:06
e.. i ovaj sad je super i za klince i za matorce i za internet i igrice i za imovie i garažbend.. i za media centar..

samo kupi.. jer ionak ce kad tad izac nekaj bolje, a teško je uvijek imat najnovije doma..

ak izadje novi par dana nakon sto si dobio stari, nemoj se grist..

prilika je ko grom, sam kupi.. stvarno.. meni čudno što ga nisi već kupio..
10.03.2008 | 21:29
Belerphone je napisao:
www.macscoop.com/articles/2008/03/06/pen...-mini-few-weeks-away

Taman sam mislio napisati nešto kad skužim ovu temu

Aaaah, konacno!
13.03.2008 | 12:40
Samo se nadam da ga neće više smanjivati.
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
13.03.2008 | 20:26
A ZAŠTO ?
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
13.03.2008 | 20:32
Djuro genijalac je napisao:
E, _ebi ga, baš sam kompiću rekel da mi dofura jednog iz SAD-a...
Kaj sam sad? Da čekam ili ga svejedno kupim? Ionak bu to klincima za igru... Mislim, ne znam kad bu neko od poznatih opet išel u Sjedinjene američanske države...? Ajmo neki pametan zaključak tipa, i ovaj sad je super za klince i sve ostale, samo kupi, nije bed, to bu super, prilika je ko grom itd.....

Ok ovaj je super za klince i sve ostalo, ALIIII novi sa Santa Rosom - čak i slabiji model će biti jači od najjačeg sada - znači više stroja za manje para.
Integrirana grafika nije neka sreća za igranje, ali 2x2GB u novom Miniju sa x3100 mi ipak obećava više
Ako možeš odgoditi kupnju - moglo bi ti se više isplatiti-mada je opcija nabave iz USA definitivni najbolja.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 23 sati, 45 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, m@xym, Riba, tmedven, VanjusOS, ZeljkoB, Anonimci (601)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.15 Seconds

Provided by iJoomla SEO