02.07.2008 | 12:43
Eto i ja cu napokon zadovoljiti svoje djecacke snove, jutros krenuo iz Tampe SAD, preko ebaya, za smijesno malu cijenu... e sad nije da se zelim pohvaliti svojim novim ultra uber brzim strojem, ionako ije za mene nego za curu kao poklon za diplomski, želim par informacija od ljudi koji su imali prilike susresti se sa ovakvim primjercima...
specsi su sljedeci:
300MHz PPC G3
6GB Hard Drive
192MB SDRAM
E sad pitanja, sasvim slucajno imam 256 Mb pc133 sodimm sdrama. oce ovaj momak (ili bolje da kazem cura-vise slici nazensku) to moci progutati, koliko sam skontao max mu je jedan keks od 512 ali pc100 - oce li ovaj moj raditi?
HDD je vjerojatno standardni ATA ide 2.5"? ako nije slobodno me ispravite, da nebi kupio krivi...
E sad software: nabavio sam 10.3 na cd-ovima. po netu sam citao da je najbrzi na toj macki, pa me zanima jeli to istina, i hoce li to moci potjerati ms office 2004?
I ono najbitnije, ona ce ga vjerojatno koristiti za bazu mp3-ca, malo officea, i puno igranja starih igrica...
Na mome macbooku, igra abandonware igrice sa snes-om, scumvm, boycotom... uglavnom neke emulacije, sa pc-a je donijela simse(1-cu,a ne dvojku jer je prekomplicirana...) te je od mene preuzela ovisnost o diablu i homm,
sta se od toga moze zagrati na ovako finom malom i nadasve starom stroju?
Hvala unaprijed...