07.07.2008 | 22:33
Znači imam onaj huaweii e220 vmc USB modem, kako postaje gužva u stanu, to jest sve nas je više sa laptopima, tako svi od mene traže da se spajam na internet, pa im onda sheram moju vezu, tako da bi i oni svi mogli surfat na moj račun... što meni osobno ne smeta, ali kuršlus nastaje kad ja odem, i ponesem macbooka sa sobom... uglavnom svi kukaju kako nema mene, a lino im je uzet modem i spojit se...kao mi to neznamo...
e sad ja bi to rješio na sljedeči način:
* nekakav wifi router (sa podrškom za usb modem), te sa njega pokrenuti spajanje na GSM
* nekakav ethernet router (sa podrškom za usb modem) pa da na njega spojim time capsule koji bi u tom slučaju kupio
>>samo izlika za potrošit još koju kunu na komad apple hardwarea
...
* nekakav wifi router koji ima utor za sim karticu (ali pristojne cijene-svi koje sam našao su preko 2000kn)
*vodafone homebox uređaj kojega ne mogu nikako naći po malim oglasima (mora li se on vratiti nakon isteka ugovora? - mislim da je ovo najlakše i najdostupnije rješenje)
ako netko ima bilo kakvih ideja ili još bolje, imao je slično iskustvo molim da mi pomogne u odabiru