10.09.2008 | 17:21
Neću pisati novu vijest za naslovnicu, ali obzirom da je prošlo dosta vremena, vjerojatno mnogi neće pod starom vijesti pročitati dopunu vijesti pod komentarima...
Dakle, jučer sam, konačno, iz Apple Europe, dobio potvrdu da je intervencija koja je obećana ipak prošla i informacija je došla na pravo mjesto - u odjel za lokalizaciju hardvera.
"We are aware about this problem and working to address it. Therefore, you may see a change later."
YEEES!
Konačno! Ipak se isplatilo toliko gnjaviti... Mac će u Hrvata konačno dobiti označenu tipku "@"!
Istina, mislim da je stvarno sramota da se toliko čekalo za jednu toliko očiglednu i banalnu stvar.
Drago mi je da se isplatilo ovo višegodišnje "pilanje". Ne znam ni sam koliko sam ljudi kontaktirao po ovom pitanju, od dna, do vrha, a na kraju mi je najviše pomogao PR manager iz Londona - iako mu to nije primarni posao. Apple je postao prevelik i uopće nije lako doći do pravog čovjeka i odjela za neki problem. Mogu misliti kako je tek u Microsoftu.
Baš sam zadovoljan da je to sada iza nas jer mi je već bilo na vrh glave pitanja novih korisnika: "A gdje je @ na Macu?"...