15.09.2008 | 13:38
Moj myBook od 1tb je spojen na iMaca i konstantno upaljen, pali se sam po potrebi tako da ga uopće ne gasim.. nemam potrebe. ISta stvar s maxtorom od 300 gb. A inače, mybook od 2 gb je op meni bučan, ovaj od tere niti ne čujem, išo sam gledat dal sam ga uopće upalio kad sam ga prvi put spajo
TAj disk jedostatno brz za obradu HDV-a, cijelo ljeto sam bio na tim diskovima, dakle, jedan mybook od 500gb i jedan od 2 tb, spojeni na fw 800. S njim dobiješ i fw800 na fw 400 kabl, tako da ako ti zatreba napraviti link ili nešto fw 400 spojiti na njega, možeš.. a naravno, možeš biti "pametan" pa si stvoriti usko grlo, spojiti ga fw 400 na komp, pa nalinkati diskovlje sa fw 800 na njega :PP
Prijenos podataka je, čini mi se, nisam 100% siguran, 100gb - sat vremena, manje više.
Lex, nisam siguran kako si postavio liberary na mybok, ako možeš detaljnije opisati. Najme, ako hoćeš imati glazbu na njemu i vrtjeti je s njega, prekopiraj cijeli itunes folder na njega, odpoji go, izbriši sve u itunesima šta imaš, spoji disk, naštimaj da je liberary na njemu. Ja sam tako to riješavao, ako netko zna za neki drugi postupak, nek napiše