19.09.2008 | 01:16
Dragi Lastane,
prije godinu dana, a možda čak i manje, PB 1.67 15", personificirano - Aluminijko - pa ako vidite u Finderu takav share, znajte da se to ja nindjam na vašu mrežu pa najte kaj zameriti, je prošao operaciju zamjene hladnjaka..
E sad, ne znam koliko ste puta vidjeli da hladnjak od PeBejca, ali izgleda kao bespilotna letjelica sa dva propelera.. mogao bih pokvareni organ uslikat, ali ne znam u kojoj kutiji se nalazi.. uglavnom, prije X vremena je PB počeo bučit sa svojim lijevim ventilatorom..
Kako volim tišinu, pri kupovini obraćam pažnju da mi uređaj ne stvara preveliku buku.. tj. malo sam se krivo izrazio, nije da ja volim tišinu, nego volim kad mi uređaju ne ometaju buku koju ja pravim.. e da, to je prava misao..
I tako je taj PB počeo bučat i počeo je bučat sve više i više i kad bi se jako zagrijao počeo je ružit ko mlinac za kavu.. I to ponavljam, onaj lijevi ventilator..
Onaj koji je bliži napajanju.. onaj koji se više grije..
I tako je prošao operaciju, ali to sam spomenuo u prvom odjeljku i tišina se ponovo spustila pod moje prste..
Ali avaj, opet je krenulo.. krenuo je rondat i već osjećam da će uskoro bit zvuka, a ne i mirisa svježe mljevene kave u našoj kućici..
I tak..
I dalje mi je to najdraža makina koju imam bez obzira kaj mu se Intel rođaci smiju na staromodnosti i žao mi je što će morati prolaziti opet operaciju zamjene svojeg odjela za hlađenje, ali bolje da mu to pružim, nego da ga zbog buke odbacim..
Lastane, da li je sa mnom sve u redu?