02.11.2008 | 18:16
Dražen je napisao:
Nema potrebe za otvaranjem topica takve vrste, zna se dobro kako te diskusije završavaju,
"Zna se" je izraz koji dosta loše podnosim u zadnjih 18 godina. "Zna se" redovito koriste oni koji zapravo ne znaju nešto što bi htjeli ili trebali znati pa pribjegavaju tom nekom općem, maglovitom, nedefiniranom znanju. Što "se" zna? Za mene "se" ništa ne zna dok se ne složimo da svi to znamo pa se onda to može uopćiti da "se" zna.
Ako smatraš da nema potrebe jer "se" zna, što se onda uopće javljaš izraziti svoje mišljenje? Kad "se" sve zna.
Dražen je napisao:
Još jednom, samo sam izrazio svoje mišljenje.
Dražen je napisao:
Moj savjet je da to prodaš nekom za dijelove.
Čuj, daj se odluči. Izražavaš li mišljenje (koje nitko nije tražio) ili daješ (loše) savjete? Kakav je to čovječe savjet da pokvareno računalo pod garancijom proda nekom za dijelove?
A ovo za psihijatrijsku ustanovu - lol, uljepšao si mi dan, ti si čovječe car.
Drago mi je da je barem netko nekom uljepšao dan, jer ti sigurno nisi nikom.
Trollaš bez veze, ne želiš se upustiti u konstruktivnu i argumentiranu diskusiju, samo tražiš priliku da nekom istreseš svoj čemer i jad. Čovječe, stani malo i zapitaj se kamo ideš. Ponašaš se točno kao oni nesretnici koji se drže za šank na autobusnom kolodvoru i čekaju da netko nesmotren stane do njih.
Uvrijedio se ti ili ne, ali to je tvoj "behaviour pattern".