14.12.2008 | 22:37
Pozdrav svima za početak, ja sam novi ovdje i eto u nadi za dobrim savjetom šaljem svoj prvi post.
Pa da krenem.
Vlasnik sam 17inčnog MacBook Pro laptopa i lagano sam očajan da budem iskren. Kompjuter je kštao više od 20 tisuća kuna i non stop imam nekih pproblema s njim. Pošto trenutačno živim i radim u Kini nije mi baš ni najjednostavnije ovdje objašnjavati šta sa kompjuterom ne valja. Na godinu sam doma oko dva mjeseca i zadnji put kada sam naručio desni kuler desilo mi se da sam ja otišao nazad a kuler još nije stigao.
Pa da počnem...kompjuter je star oko godinu i pol dana,
najprije mi je samo nakon dva mjeseca počeo zvrndati desni kuler strahovito iritantno, na youtube sam vidio da masa ljudi dijeli isti problem sa mnom. Bio sam sav na čudu dok nisam otkrio o čemu se radi.
Problem broj dva, vidim da još neki ovdje imaju isti, crkla mi je pržilica, naravno čim je istekla garancija i sada si ne znam da li da kupim eksternu ovdje ili da tražim pržilicu od laptopa.
Problem broj tri je onaj koji me najviše brine.
Kada kompjuter nije u struji, ruši se. Ovaj tjedan mi se par puta srušio u stotinki, nemilosrdno. Baterija mi je bila na 13% kada se srušio ali radi to i na 3 i na 25 prije i tako to...
Zna li itko što bi to moglo biti, ako imate ideju javite molim vas jer sam već lagano lud i brinem se da ne ode sada i hard disk jer ga izbija iz struje...
Zahvaljujem unaprijed na odgovorima.
Pozdrav!