20.12.2008 | 22:53
To papittovenga:
Kupio sam iMac 24" da bi imao o cemu pisati na forumu. Nedostajalo mi je inspiracije, jer inace nisam produktivan u stvarnom zivotu, pa mi iMac sluzi iskljucivo za forume.
Mislim, kupio bi ja i tu lampu (valjda je dovoljno jaka za uredjivanje bloga ili piskaranje po forumu) ali mi je prevelik hod tipki, navikao sam na slim.
Btw, ja sam prije 3 ili 4 godine, za Bozic dok sam radio u US ARMY od prijatelja dobio tu lampu novu novcatu na poklon, i kako me tada Mac nije uopce zanimao, poklonio sam je curi. Gustao sam jedino dok sam je raspakiravao kod nje u stanu jer je imala neko fancy pakiranje
I dan-danas njena mama igra pasijans, Zuma i slicne stvari. Skidam kapu zvucnicima, jer je pravi uzitak slusati glazbu na njemu. Isto kao da ima subwoofer negdje, jasno definiran i cist zvuk.
Ja sam samo rekao svoje misljenje da mi to racunalo "nije nesto" a ti odmah osuo paljbu po meni.
Kupio si je i budi sretan vlasnik ako te taj comp toliko lozi, ne bi te trebalo pogadjati moje misljenje. Ne volimo svi iste stvari.
I moj glossy je super, hvala na pitanju. Nije mi pala produktivnost jer ju ionako nemam.
Adobe Photoshop CS4 + Flash CS4 + Dreamweaver CS4 + Coda + Open Office + FTP klijent + 2-3 browsera u isto vrijeme stvarno nisu zahtjevni po pitanju resursa. To ja svaki pokrenem onako bezveze, "dok pisem po forumu".
Ja samo znam (osim mozda u bas bogatim zemljama) da Mac kupuju ljudi koji ga najvise koriste za posao. Niko nece dati min 10-15K kuna da bi imao neko racunalo koje, eto, lijepo izgleda. I moze vrtiti MP3. Nemamo mi taj zivotni standard. Naravno pricam o novijim racunalima a ne o nekim starim kantama.
Naravno, uvijek postoji odredjen broj korisnika i predsjednika drzava, koji ga koristi za "sminku" ali vecina ipak ne.
Osobno bi volio znati recimo, od svih korisnika ovog foruma, koliko ljudi ne zaradjuje kruh radom na njemu, vec ga je kupilo eto onako bezveze...