24.12.2008 | 18:37
Pura, palenta, zganjci ili kako god da se to gdje zove za mene nije nikada bila neka hrana koju bi pozelio jesti. Bila je aktualna mozda Partizanima u ratu ili u doba Turskog carstva.
Ahh da, i u srednjem vijeku se jako puno konzumirala
A vi na Mac forumu samo sto ne razmjenjujete recepte
)))
A sto se tice pro uporabe i "bezveze" kada to vec toliko podvlacite, ja sam pricao o racunalima od 12-13K kuna ili vise, a ne nekim lampama ili minijima, koji kostaju kao i prosjecno PC racunalo.
To je po meni normalan scenarij, jer ako ce dijete uciti Mac OS, pa neces mu odmah kupiti iMac24 ili MB Pro...osim ako nemas jako puno para...
Poanta cijele price je da je svejedno (sa financijskog aspekta) dati 2K kuna za neku rabljenu lampu ili 2K kuna za neki PC u Metrou, pa ga dati klincu da se igra s njim.
Ali nije svejedno kupiti racunalo od 10-15K "onako bezveze" i ne raditi na njemu nista konstruktivno.
Uz nesto malo dodatne opreme sa Apple logom, ta cifra se brzinski popne na preko 20K kuna.
Malo skupa igracka i za Norvezane, ako ce samo prziti dvd-e ili surfati na njemu
To je samo moje misljenje.
Unaprijed se ispricavam svima onima kojima su ove cijene smijesne (ili koji se samo tkao osjecaju) i koji stvarno kupuju najnovije Macove "bezveze", jer na njih se ovaj tekst ne odnosi.