14.01.2009 | 06:58
Ja mogu reći da (kuc, kuc) nisam imao nikakvih problema sa svojim u ovo malo vremena.
Također se mogu složiti da ovako opisan problem može značiti problem s memorijom, no ne ako su crtice uvijek na istom mjestu.
Inače, na
http://www.memtestosx.org/ ima za cca 1 € programčić za intenzivni test memorije koji sam svojedobno koristio i na Miniju kad sam radi buga u jednom programu posumnjao na RAM. Test je bolji od standardnog Apple testa utoliko što koristi veliki broj metoda u jednom testu, tako da je veća šansa otkrivanja "kolebljivog" RAM-a.
Moram samo dodati da je meni trackpad skoro savršen, kao da sam se rodio s njim. Ono što traži još posla su programi koji ga ne koriste (3rd party uglavnom, no evo ostao sam iznenađen da npr donationware Neo Office podržava trackpad geste 100%, dok recimo jedan Google Earth uopće ne). I, moram dodati, trackpad driver za Windowse je banana, jedva prolazan, -2.
Glossy ekran možda smeta nekom kome je bitno precizno vidjeti boje ili tako nešto. Meni zapravo i ne. Iako mi je na poslu ogroman prozor iza leđa i popodne vedrim danom sunce tuče ravno u ekran, pa se i ja i svi na terasi, i rebrenice na prozoru ogledamo u njemu kad je crn, ipak je, bez obzira na to meni potpuno čitljiv i vidljiv (čudno, ne znam to objasniti, ali definitivno bolje vidim, nego na staroj Toshibi koja je imala mat ekran).