20.01.2009 | 04:36
17 incni Mac Book Pro nakon godinu i pol dana star, crkla maticna i to se mogu zahvaliti apple i njihovoj neispravnoj bateriji. Glavno da hardware kosta kao suho zlato mada je intel i tu i tamo, naravno i da je garancija istekla i da me sada uredno pitaju za servis toliko love da mogu kupiti novi laptop. Citaj oko milju eura.
1. Nakon tri mjeseca desni kuler je poceo zvrndati
2. Nakon godinu dana je crkla i przilica
3. Nakon godinu i mjesec dana je propao trackpad
4. Baterija se doslovno raspala nakon godinu dana i tri mjeseca, napuhala se kao da sam imao zabu u laptopu. Dok sam cekao novu iz Fast Maca u medjuvremenu crkla je i maticna, vjerujem da je krivac tome bila neispravna baterija srusila mi je komp dosta puta prije nego sam ja uspio skuziti u cemu je problem, dobri ljudi na ovom forumu su mi prvi otvorili oci. J i ga nismo svi u zivotu serviseri i ono kada kupujes tako skup kompjuter kupujes ga jer ocekujes kvalitetu iliti drugim rijecima da nece biti problema.
5. Znaci 5 crkla maticna, bolje ne moze, sada je bas PRO
6. Super sada imam bateriju i ne znam sta da radim.
Moje pitanje:Zasto su Apple kompjuteri tako skupi?,za identican hardwer na PCiju prodjes daleko bezbolnije a kvare se i imaju masu problema isto kao i svaki drugi kompjuter...
Koliko bi ovakav servis kostao u Hrvatskoj?