11.07.2009 | 18:26
Evo me ponovo !
TC mi se napunila,pa sam materijal koji mi je trebao presnimio i izbrisao TC.
Sad se pojavio problem.Više mi ne radi kao prije, tu mislim na vezu između iMaca i TCa.Prije sam mogao biti na internetu (surfati) ili sl. i TC je bakupirala.Sada međutim više ne!Mislim da sam u preferencima za veze napravio nešto krivo.Air port mi je bio stalno uključen za vezu s TCom, a preko etherneta sam išao na net, a ako sam htio mogao sam uključiti na routeru Wifi i ići bežično.
Sad kad imam ethernet i uključim Airport za backup gubim net vezu a i sa Vip modemom je isti slučaj.Svaki posebno radi ali dvije ili tri neovisne veze isključuju jedna drugu, tj koju uključim ostale ne rade.
Imam DLink G684T i s njim sam zadovoljan i prije mi je to šljakalo (naravno Vip modem ne računam).
Dakle žicom idem na router a Tc spajam bežično.Ima raznih kombinacija , mogu i sve žicom spojit ali mi je ova kombinacija bila draža, da kad mi djeca dođu s laptopom uključim Wifi na routeru i mogu se spojit, a inače da mi se netko od turista ne priključi na vezu i naštanca previše, te je inače isključen a jedino je s TCom vezan bežično.
Molio bi tko ima s time iskustva da mi pomogne jer me to već počelo iritirati!