18.02.2009 | 09:20
Dakle, ja ima IZNIMNO dobro iskustvo s iservisom. Dečko je odgovoran, marljiv i trudi se. Kod nas je na poslu udar iz mreže spržil jednu lampu. On je POPRAVIL napajanje, jer ga se više nemre nabaviti, zajebaval se sa zamjenom čipa koji kontrolira gašenje i paljenje kompa, jer je i on zgoril, ali najviše do svega mi se dopal kad je otvorenop priznal da on taj čip nemre mijenjat, jer da bi mogel napraviti više štete nego koristi i dal ga je nekom tko ima mašinu za to. Iznimno cijenim čovjeka koji se razme u posel, ali je dovoljno skroman da prizna kad nekaj nemre umjesto da se upusti u sve i svašta i onda napravi više štete nego koristi (hm, jel to netko spominje vladu?!?!?).
Njegov je mob genijalan, 091iservis što daje 091437847 i ako se ne javlja, onda znači da negdje nekaj šarafi po ministartstvima i kojekakvim ustanovama koje su 'jako važne' pa se ne smije javiti, ali odgovara na SMS-ove i javlja se kasnije kad uzmogne.
NB, kad ovi u powercommu nekaj trebaju, a nemaju dio za prodat i naplatit, onda zovu njega da skrpa stvar, a radi toga je valjda dil da se nejga baš i ne nalazi preko googla...
Jinxie, za tvoj imac je dobra pržilica slim slot loading od 12,5 mm mislim kakvu nalaziš i u powerbooku. Na macsales idi na search product i ukucaj UJ845 i dobila ju buš za $65 plus shipping do RH od $28. Ja sam tak kupil za powerbook i sve je stiglo i nikakvih problema.
Ali, prije nazovi iServis, možda čovjek ima koju rabljenu a ispravnu. BTW, ista je i u macminiju (Intel). Da, sad sam se sjetil da je tip drugi, ATA je stari, a inetl mašine imaju ovaj novi... Ali znam da je apple service part no 661-4025. Kvragu, pa bumo potražili na panasonicu pa bumo znali točno, ne?