04.03.2009 | 00:00
MoschuS je napisao:
Ecvis taj "low end" je 300usda skuplji ali od najjaceg iMaca i nekako sumnjam da ce kod nas biti ispod nekih 18k kuna sto je daleko od prihvatljive cijene za kucni stroj. Barem vecini.
Znam ja to, i nisam mislio na bas kucnu upotrebu ... za to je dobar i mini
ali recimo za video entuzijaste poput mene .. koji nemaju love za macpro standardni a iMac ipak kad dodje do videa nije bas
... ako ništa je emože imati više HDD-ova internih te mu je usko grlo FireWire 800.
Onda nadalje ... ovako si možeš dokupiti različite ekrane a nisi prisiljen koristiti appleov.
300$ jest razlika ali kad se radi o tolikim svotama meni je tolika razlika nekako prihvatljiva. Kažem da je bilo toga kad sam ja kupovao vjerujem da bi to uzeo. No Macpro je tada bio ne sjecam se ali 25 ... 26 Kkn ... 18 je sasvim fin popust za takav stroj.
Po meni je iMac .. sudeci po mom iskustvu od ovih zadnjih 1,25 godine dana radeci na njemu predobar za graficki staticčnu grafiku, i onu najzahtjevniju ... bez beda sa 4gb rama on to drobi. Ali kad dođe do videa, osim vrlo bazicne montaže (HD) bome mu nije lako se s time nositi.
Kako da kežem ovo je način da pro stroj bude dostupan nama smrtnicima sa iMac 24" strojevima