26.04.2009 | 09:55
Hm, pa zakaj bi bilo očito? Kad je komp već na servisu, donio si i dvije kile rama da ti to uštekaju unutra... No dobro, ajmo probat sad hladno i trezveno razmisliti o tvojim dosadašnjim postupcima prilikom rastavljanja. Prebjeg si iz Picek falange, znači da si se našarafil kompova dosad. Iz toga zaključujem da si razuman i da se uzemljiš tj. izjednačiš vlastiti potencijal s kompom prije dodira bilo koje komponente i da nisi na taj način sj...o zvuk sprljivši ga iskrom.
Bil si pažljiv sa špahtlom pa nisi strgal ni jednu kukicu, jer bi te odma skužili u servisu i naplatili ti popravak zbog gubitka garancije. Iz tog zaključujem da si samo malo naprasite naravi (podvedimo to pod mladenačku naglost) i da nisi imal sreće. Ne vejrujem da si žicu precvikal, jer bi to opet na servisu skužili. Ergo, zvučna je krepala sama od sebe, a sreća u nesreći je da se to dogodilo za trajanja jamstva. Znam da je tlaka i sve to, ali bar si dobil popravak lišo.
Vjeruj mi, ne želiš znati kako se čovjek osjeća kad mu trinitron wega rikne TJEDAN dana nakon isteka jamstva i onda iskrca 700 kuna za popravak i od onda jeb...i televizor radi već deset godina bez ikakvog problema:angry:
Moj savjet, imaš iskustva, malo se skuliraj i zaštekaj taj RAM unutra. Već si to radil, kaj ne?
Ipak, ja bih prije provjerio jel taj RAM uopće OK, ako nisi u to 10000000000% ziher
Pozdrav, sjeti se poruke rudarima u štrajku;) (ali, bojim se da si premlad da bi znal o čemu govorim; starija populacija zna o čemu je riječ i kakva je poruka, ako ne znaš, javi, pa bum i to pojasnil)