22.04.2009 | 15:48
Izvinjavam se što kasnim s novijim postom. Evo maloprije sam računalo nosio na sevis da mi kažu što je... Naravno, osjećao sam se kao u mentalnoj bolnici jer ispada kao sa umišljam.
Prvo vam se želim zahvaliti na odgovorima. A nadalje, scenarij ide ovako: Osim što je ekran sjeban lap top se slabo zatvara, tj. dogodi se da se usred noći otvori...i kad sam ga nosio u torbi se otvorio do servisa.
Njihov odgovor na sve je taj da nemaju oni što reklamirati jer je sve u redu. Nema mrtvih pixela i to je najvažnije!
A to što na slikama sad izgledam blijed kao da mi je umrlo pola obitelji nije problem. I što laptop zijeva kao da je umoran isto nije problem. Na to su mi rekli da je najbolje da kupim još jednu navlaku za njega u kojoj ću ga držat.
Probao sam stvarno sve, imam od ujca uređaj isti kao ovaj iste starosti i preformansa...i kad ga vidim, to je to! Ovo je govno!
Stvarno nisam neki profesjonalac, i ne volim stvarati problem gdje to nije potrebno ali jednostavno nisam zadovoljan.
Sve sebi mogu objasniti, i to da ći imati usran ekran, i da sam se zajebo sa svim tim, ali nikako ne mogu objasniti kako tako velike razlike postoje, i kako to netko nemarno može prihvatiti na stroju koji košta 16000 kn...
Sad razmišljam da ako budem naručivao novi ekran, da ga naručim glossy ekran...jer ako ću se ovako kockati sa kvalitetom na računalu koje stvarno nije ni jeftino ni obično onda ne znam što više ima smisla...