23.04.2009 | 18:12
MoschuS je napisao:
SveNaj jos nam nisi rekao sto se tocno dogadja sa strojem? Jel nesto hardverski zeza?
Sto se tice iServisa mislim da nije ovlasteni tj. pretpostavljam da ovlasteni ne moze ni biti nitko drugi osm PComa?
pa fakat mi se stroj pocel ponasati ko prava stara baba .... ipak je 4,5 godine star : ))))))
salu na stranu, al fakat se cudno ponasa
kada nakon 10tak pokusaja uspijem upaliti stroj, ekran onak intenzivno -zrnato-titra....onda se smiri.......
a skuzil sam da kad delam u ProToolsima onda pocne titrat ekran nakon nekog vremena i onda opet stane....kad delam s "generalnim" aplikacijama, onda je u redu.....
za FW mi fakat nije jasno....iz cista mira prekjucer , jedan port prestane raditi..... a da nisam nis delal prek firewirea prije toga..... i sad na jednom prtu tri diska bez beda kao i do sada, a drugi port na kojem mi je bilo audio sucelje ne funka
hvala svima kaj su sugerirali Marka...i iz drugih izvora sam cuo za njega.....bum ga probal uloviti
nemam nis protiv PowerComa, dapace, al predugo sam u Mac svijetu i predobro znam kak stvari funkaju, da bi platio puno i cekao jos i duze