31.07.2009 | 10:16
miomika je napisao:
Tomek...koliko citam, kljucno ti je da je da ti internet treba zbog posla. U istoj sam situaciji kao i ti, pa sam nakon PUUUNO muckanja, ipak skuzio da je maxADSL s i to s Wi-Fi Sppedtouchom ipak najbenignije rjesenje. Istina da je to samo 2 mjeseca, ali ako ti jedan posao odradi barem 6 mjescnih preplata kao i komocija surfanja, onda nemoj mađijat bezveze. Samo ces se zakopat. Recimo.....nek se zbog bure ili nesto sjebu konektori ili da ti se promoci RPSMA!!!
Onda si tek u banani, jer mislis da nekaj imas, a nemas nista, a tko ce ti zakrimpati novi RPSM.....
Ja koliko imam znanja i o mrezama i wirelessu, shvatio sam da je ipak maxADSL najoptimalnije rjesenje!
ej Ante, nečujeh te 100 godina. hvala ti na savjetu, no čini mi se da ADSL za godinu dana iznosi 1.200,00 kn (brzina+promet, osnovni paket).
mislim da mogu za manje novaca (ako uspijem riješiti pojačavanje signala) složiti neku WiFi mrežu.
dobio sam od kolege yagicu i nešto kabla za probu (hvala smayoo
) i ako to proradi ili dade bilo kakav rezultat, mislim da ću iči na tu varijantu. sad još samo trebam smisliti neki router i to je to.
usput, znaš mene, ja moram kemijati, nije to gušt ako se ne izmučim i ne riješim stvar.
uvijek postoji zadnje riješenje, ADSL.