Novi iMac i novi mis
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Novi iMac i novi mis

20.10.2009 | 19:06
upravo su na apple stranici predstavili novi iMac i novi mis.posto je meni mac star 10 mjeseci ,zanima me samo novi mis koji haos izgleda i nema vise one kuglice.kakvi su vasi komentari?
20.10.2009 | 19:26
Meni je mis jako zanimljiv, sto se tice iMaca drago mi je sto su inkorporirali i7 procesor.
20.10.2009 | 19:26
Glupo mi se ponavljati posto je vecina ljudi i tu i na MacKorisniku ali IMO zanimljive novosti i mene posebno veseli mis za kojeg se nadam da ce biti bolji od Mightya ali jednostavno mi je nevjerovatno da su ovakve novosti prosle bez eventa? Naprave event za neke iTunes gloposti i iPode a za ovo nista?
20.10.2009 | 19:45
ja cu najvjerovatnije mis uzeti mada mi se i iMac svidja ali.....
20.10.2009 | 19:47
Nedavno sam prodao quad core hackintosha sto sam imao (tebalo mi novaca i sad kad sam se oporavio malo odlucio sam si uzeti neki polovan iMac za desktop computer, ali izgleda da cu morat ustedit malo para jer sam se napalio na sve ovo novo Damn you Apple! Damn you!
20.10.2009 | 19:56
quad 27ica je moja
20.10.2009 | 20:00
quad 27ica je mrcina ali to je oooogromno, imam na stolu pored iMaca i 26" tv na kojeg mi je spojen ps3 i ne mogu zamisliti kako bi bilo raditi na necem jos malo vecem. Mislim da su trebali staviti opciju quada i u manji model, ovako je rupa prevelika i trebali su ostaviti i 24"
20.10.2009 | 20:04
Hebi ga, tko ce sad profurat 27" iMac iz Amerke?
20.10.2009 | 20:05
Dogan!
20.10.2009 | 20:06
Ahahahaha.....Rockband je ipak stao u jedan kofer
20.10.2009 | 20:50
Uuuuu ja bi belo .... samo da ima fw800 ili exprescard slot pa da se moze ustekat esata .. jble ih "memori kartice" sto to ibacise?!?!
20.10.2009 | 21:33
Bilo je za pretpostavit da ce vizualne izmjene na iMacovima bit minimalne. Vidim da monitori sad imaju IPS matricu - lijepo, quad procesori - odlicno. Mis mi izgleda super, jedva cekam isprobat.
20.10.2009 | 23:12
izvrsno je i logicno sto mis nema kuglice ali ne cini mi se komforan za vece ruke...to treba isprobati.

isto tako...polozaj prekidaca mi se ne svidja... ovog starog mogu upaliti i ugasiti jednom rukom, potezom palca..nisam siguran hocu li to moci i sa novim
20.10.2009 | 23:25
sve super i sve pet plus, samo....ja sam valjda zadnji mohikanac koji koristi numerički dio tipkovnice po defaultu.....od i to u ropotarnicu
20.10.2009 | 23:37
27" đizs najs
21.10.2009 | 00:03
@Miomika
Sva sreća pak se da umjesto nje uzet i ova s numeričkim djelom. Barem prek Velike Bare. A kak bu to kod nas funkcioniralo, bumo vidli. No u svakom slučaju, meni ne dolazi u obzir ova krnja tastatura.
21.10.2009 | 01:17
I onda će za dvi-tri godine izbaciti 30" iMac, lagano na kapaljku
21.10.2009 | 01:36
mene je isto malo zasmetalo što nisu napravili neki event.
jer su predstavili dosta novih stvari.
zvijezde jesu iMac i magic mouse (koji kupujem prvom prilikom) ali su također predstavili Macbook unibody plastic koji mi se također dopada jer imam njegovog zadnjeg brata, mini je dozivio sitna poboljšanja te poboljšane performanse za time capsule. navodno da ce backup sa snow leopardom biti cak 60 % brze..

a i mali remote je dozivio mali face lift.

bas me zanima koji ce cijenu puknut tu kod nas za magic a i za novi iMac.
21.10.2009 | 08:17
Fala bogu, prelaze opet na ATI. NVIDIA izgleda ide proc.
21.10.2009 | 08:32
Moj favorit je mac mini server. Za malu firmu kao moja, čini mi se to kao optimalno rješenje. A mouse sam naručio još jučer. Čim stigne, javim dojmove.
21.10.2009 | 09:09
Macbook nema firewire:angry:
opet izvode pizdarije s tim. Ili je to samo finjaka način da ti vele kupi macbook pro?
21.10.2009 | 15:58
Prema mojim proračunima, uz zadržavanje jednakog omjera kune prema dolaru kod našeg Apcoma, cijene novih iMacova su kako slijedi:

naravno da ako se krene u investizzione, u igru dolazi samo 4 jezgreni core i5
22.10.2009 | 02:41
tečaj dolara im rula!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 8 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, m@xym, Riba, rusty, VanjusOS, Anonimci (684)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.28 Seconds

Provided by iJoomla SEO