13.11.2009 | 16:23
Nazalost Riba nije u pravu...
Ne radi...
Logicki izgleda da je moguce spojit ga, jer se spaja preko utp kabela i ruter je, ali ne sljaka..
Ni meni nije jasno zasto, jer taj isti simensov ruter T-com nudi i u ponudi gdje nije opticki vod.
Sama konfiguracija je cudna jer Tcom "#man" koji vam donese Ericssonov modem, na koji se spoji Simensov ruter, je ruter spojio s modemom na jedan od dva IPTV ulaza, te sam misleci poslije kad sam isao provjerit sto je sve radio, zamjenio na ulaz Eternet(znaci crveno i zeleno) i nevjerovatno, opticki modem je sve odradio osim spajanja na internet, a sam AirPortEx. je svijetlio zeleno i pri ulasku u njega nista nije davalo naznaku da nije spojen na internet, ali interneta nema samo prazna stranica...
Naravno kad se sve vrati na Simens/ericcson, sve sljaka...
Cak sam vidio u postavkama Simensa da usb na njemu sluzi za PrintServer i Data, a ne kako su oni iz Tcoma rekli "..ako nemate mreznu karticu, spojite se USB..:"strasno...
Uglavnom, ostavit cu ovako, samo to su dupla veci uredjaji u odnosu na AirPort i staru Kazdu, malo mi ne lezu oku..(mislio sam da razvoj ide prema manjim uredjajima, a ne vecim)...
Pozdrav, hvala na razmjeni misli