nemogu pristupit točno jednoj stranici
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

nemogu pristupit točno jednoj stranici

17.06.2008 | 16:17
a ta mi je jako bitna. nemogu pristupit niti preko ftpa na svoj account tamo kao što ni Mail.app ne može skupit mailove sa servera

a sve ostalo glatko radi... surfam, skidam, kupim mailove sa Gmaila ...

šta bi moglo bit najvjerojatniji uzrok ovome?
17.06.2008 | 16:20
A jesi siguran da je ta stranica opce online? Daj link pa da probamo ili probaj ti sa nekog drugog stroja pa ces znati u cemu je problem
17.06.2008 | 16:25
ma baza je da ja toj starnici mogu pristupiti s posla i svi ostali ju normalno otvaraju ali meni iz nekog razloga neće. stranica radi, server radi, do mene je, samo ne znam ni kako ni zašto jer nisam ništa nova instalirao ni mijenjao parametre...

pričao sam sa sistemcima jihu ti održavaju i ni oni nisu načisto. njima logovi pokazuju da je meni stranica poslana ali nijedan browser je ne otvara ni jedan mail client ne kupi mailove

(((
17.06.2008 | 17:48
Da nije problem u DNS-u? Saznaj njenu DNS adresu a stroja kojim mozes pristupiti pa pokusaj kasnije sa IP adresom. Javlja li se uopce na ping? Sto kaze traceroute?
Osjecam li ja to kako mi polako klijaju pepeljarke iza usiju??
18.06.2008 | 17:23
ukucao sam IP umjesto URLa i opet ništa

a ovo za Ping i Traceroute te i ne pratim baš
19.06.2008 | 00:40
Applications/Utilities/Network Utility

što se tiče Traceroutea i Pinga itd.

Na windowsima postoje fajlovi u kojima mozes odredit za odredene doemne i sajtove kao da koriste zadanu ip adresu. a ne da idu prek dnsa.
Ima i neka ista fora s domenama koje zaobilaze proxy, parental control, firewall?
19.06.2008 | 12:03
Da, imaš li na stroju aktivan neki parental control koji sav promet s te adrese isfiltrira?
19.06.2008 | 14:02
izbrisao vezu i napravio novu i sve radi...
  • lex
  • Korisnik
  • 5
20.06.2008 | 16:03
Pozdrav, prije par dana sam se prebacio na mac-a i skoro sve radi ok, al evo imam problem da ne mogu otvorit logitech-ovu stranicu www.logitech.com. Sve druge stranice otvaram normalno, može li netko pokušat pa da vidim jel u meni problem. Koristim safari i firefox. Mac je star 3 dana i nisam ništa prčkao.

Još, da ne otvaram novu temu, kupio sam logitech-ov mx1000 miš i zanima me da li ga mogu dodatno podesit kod pregledavanja stranica u safari pregledniku npr. scrool button u desno=foward?

Hvala
20.06.2008 | 16:07
meni ga u firefoxu 3 i safariju 4 neće otvorit. tj. uloada blank page. samo se ucita titlebar i favicon.
  • lex
  • Korisnik
  • 5
20.06.2008 | 16:19
evo upravo sam otvorio stranicu na xp-u na starom laptopu, ne znam u čemu je problem?
20.06.2008 | 17:05
Imao sam sličan problem prije koji mjesec,a riješen je tako da su promijenjeni neki brojevi u DNS-u ili nekoj od ostalih postavki.Frend se dugo mučio,jer ja se ne kužim u to,i više slučajno naletio jer nije bio siguran.Meni nije otvarao MacKorisnika,pa mi je i zbog toga najveća frka.Nije otvarao Safari,Opera,Firefox a ni IE pa možeš misliti.Samo je napravio korekciju u tim brojevima i sve je prošljakalo.
20.06.2008 | 18:20
polygon je napisao:
meni ga u firefoxu 3 i safariju 4 neće otvorit. tj. uloada blank page. samo se ucita titlebar i favicon.

Potvrđujem.
  • lex
  • Korisnik
  • 5
20.06.2008 | 18:23
OK, samo da pitam što je to ”favicon” znači da je možda problem u logitechu? to je tako još od jučer.
20.06.2008 | 20:30
JZelko, problem nije isti kao i tvoj. U tvom slučaju su drugi mogli učitavati te stranice, a ovdje se radi o siteu koji nitko ne može učitati.

Problem je u Logitech-u, očito, kad nitko ne uspijeva otvoriti te stranice. Ja sam isto probao, i to Safarijem, Operom, ali i MS Internet Explorerom, i to 6 i 7. Uvijek učita samo praznu stranicu i "favicon" (sličicu-logotip Logitech-a koju prikazuje u zaglavlju prozora).

To što si je uspio učitati s PC-a od prije može biti zato što ti je tamo stranica još u cache-u pa je browser, kad je vidio da s net-a ne dobiva ništa prikazao staru stranicu.

Strpi se koji dan, problem je kod njih. Iako mi je to čudno za firmu kao što je Logitech.
  • lex
  • Korisnik
  • 5
20.06.2008 | 20:36
S drugog foruma (mackorisnik) jedna djevojka je uspjela pristupiti stranici...
20.06.2008 | 22:32
Možda isto iz cache?
20.06.2008 | 22:49
Meni radi najnormalnije!
Nije cache sigurno jer nisam bio na Logitechu barem pola godine. Da nije do providera? Ja idem preko T-a
  • lex
  • Korisnik
  • 5
20.06.2008 | 23:05
i ja sam preko t-ea...
  • lex
  • Korisnik
  • 5
25.06.2008 | 10:40
Evo uspio as otvoriti logitechovu stranicu, samo što nisam otvorio homa page nego sam našao link na nekakav proizvod, home page neće otvorit.
01.07.2008 | 18:46
lex je napisao:
OK, samo da pitam što je to ”favicon” znači da je možda problem u logitechu? to je tako još od jučer.

ona mala ikonica u address baru pokraj adrese od sajta
13.01.2010 | 21:19
hola, da ne otvaram novu temu- ne mogu pristupit točno dvjema stranicama

nakon 3 godine idiličnog surfanja macbookom (OS X 10.4.11) javio se problem- u firefoxu, niti u safariju, ne mogu otvorit točno određenu stranicu (naslovnicu yahoo-a). najprije se kilavi 5 min, potom prikaže neku primitivnu verziju teksta na bijeloj podlozi, na kojoj ne funkcioniraju linkovi, dok primjerice sve ostale dijelove yahoo sajta uredno otvara. drugi web sajt s kojim imam problem je jedan IPB-ov forum, kojeg uredno učita, ali odbija postat poruku i tom prilikom me uvijek vrati na naslovnu stranicu. na oba sajta sam išla često i problem se pojavio istovremeno, prije par mjeseci, bez da sam nešto posebno mijenjala (doduše, preokrenila sam raspored u sobi, ali nekako sumnjam da je s tim u vezi). ostalo surfanje je i dalje glatko&bezbolno, s drugim programima nemam problema.

internet veza je B netova, wireless iz 3D paketa (ovaj http://www.bnet.hr/cro/3d/3d_televizija_internet_telefon), modem je thomson TWG850, beige-crni

ako ima tko kakvu ideju i talenat da je razloži čim jednostavnije, bila bih super-zahvalna...
13.01.2010 | 22:05
Jesi probala isprazniti cache?
Kreirati novog korisnika pa iz njega pristupiti istoj stranici?
Spojiti se preko drugog providera (npr. odnekud gdje ima besplatni wireless, ili od nekog prijatelja i sl.)?
13.01.2010 | 22:31
tnx smajo- da, da, pobrisala sam sve iz historija, poskidala add-onove, obrisala stari i napravila novi profil za firefox- nista. probala sam i novi korisnički accaunt (za kompjuter)- opet chorak.

drugi provajderu, here i come
18.01.2010 | 18:47
probala i prekov drugog provajdera, opet identičan problem na ovim dvjema stranicama. nazala sam i B netovu službu za korisnike, oni kažu da nije do njih.

ajde dajte preporuku za nekoga tko se bavi ovom vrstom problema tj. popravkom Mac-ova. dok ja odgonetnem, bit će mi svejedno jer više neću ni vidit ni pamtit što sam vidila
18.01.2010 | 22:07
Ne znam nikog tko ti može pomoći (prije svega, gdje se nalaziš?) uživo.

Sad vidim da si gore svašta napravila, ali nisi pobrisala cache. Isprazni cache. Probaj s drugom suraflicom. Probaj s trećom...
20.01.2010 | 00:04
evo, da prijavim povoljan razvoj situacije, izbrisala sam cache, ali jednako je bilo. onda sam krenila, po tvome zen savjetu, serijski isprobavat browsere i 5. po redu (opera) mi otvara obje gracias
20.01.2010 | 10:50
Drago mi je da si riješila svoj problem. Žao mi je što si Operu probala tek petu po redu. Meni je Opera uvijek prva po redu. Vjerojatno zato i nemam ovakvih problema...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 1 sat
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.40 Seconds

Provided by iJoomla SEO