email aplikacija-koja najbolja po vama?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

email aplikacija-koja najbolja po vama?

23.09.2008 | 18:26
Koja je po vama najbolja email aplikacija?Ja korisitim entourage
23.09.2008 | 18:40
Ja koristim appleov mail ... nisam koristio entourage .. na HP-u koristim outlook express i nije mi bas ko ovaj mail..?
sta fali mailu? Ako ti fali sta?
23.09.2008 | 18:46
Ma ne fali mi nista ,neog osluskujem tuda misljena.
23.09.2008 | 18:59
Takodjer Mail, microsoftove proizvode zaobilazim u sirokom luku ako nije bas nuzno a u ovom slucaju to stvarno nije.
23.09.2008 | 20:11
Za mene Mail radi sve sto mi treba i sasvim sam zadovoljan. Ipak moram reci za one koji koriste Hotmail kao primarni mail account da sa Mail-om to ne radi.
Ostalo je OK.
23.09.2008 | 20:11
Na Windowsima Thunderbird
a na Mac-u Mail.I ne treba mi ništa drugo!
23.09.2008 | 20:17
Meni takodjer Mail.app zadovoljava sve potrebe.
23.09.2008 | 20:31
Mail.app pojačan sa Spam Sieve
23.09.2008 | 21:42
Mail.app ima sve što trebam osim jedne stvari, ali tu stvar nisam uspio naći ni na jednom drugom mail clientu za Mac - selective mail download (skine sve headere i pokaže ih i onda da da biraš što skidaš, što skidaš i brišeš, a što samo brišeš kao npr. spamove, glupe multimegabajtne forwarduše i sl.). Mail.app ima nešto što donekle može poslužiti - limit veličine maila preko kojeg pita za potvrdu da li da ga skida ili ne, a s get account info se može selektivno brisati mailove sa servera. Tako da mi je ipak OK. Iako bi više volio da je to riješeno kao u Pegasus Mailu koji korisnim na Win notebooku.

Na desktop PC-u u firmi koristim company standard - MS Outlook 2007 i dovoljno mi je to bolno da bi poželio tu torturu nastaviti i doma... Obično smrdljivo bugovito smeće koje troši nesuvislu količinu procesorskog vremena i memorije ni za što.
23.09.2008 | 21:58
Mail. Radi sve što treba. Svojevremeno me iritirao jedan bug s attachima kada se dragaju, ali izgleda da je to sada sređeno.
23.09.2008 | 23:16
Mail.app, naravno. Mislim da i nema boljega. Slažem se sa onim da bi mu mogli dodati skidanje samo headera, pa tko voli...
24.09.2008 | 02:58
Pa koristite IMAP pa necete imati problema sa headerima.
24.09.2008 | 14:59
bump
  • User
  • Posjetitelj
24.09.2008 | 16:45
Takodjer Mail.app i jos sam si fino organizirao smart foldere za posebne vrste mailova i sad ne mogu vise zivit bez toge

Ne znam koji drugi klijenti imaju slicnu mogucnost, probao sam nac na thunderbirdu kojeg koristim na winu al nisam uspio...
24.09.2008 | 20:48
Kad ste vec spomenuli smart foldere ne znam da li je to bug samo kod mene ili je "normalno" da mi ne prijavljuje nove mailove ako oni idu u Smart foldere?
Znaci imam rule da ako mail dolazi sa XY adrese ide automatski u smart folder i to normalno funkcionira ali mi ga nikada ne prijavljuje kao novog tj. ne napravi mi na Mail ikoni onu crvenu znacku sa brojem novih mailova.
24.09.2008 | 21:35
Neznam ja isto to imam nastelano na taj nacin ... i prikaze mi svaki puta kad nesto nov stigne
(Tiger)
  • Dijete
  • Posjetitelj
24.09.2008 | 21:59
ja sam prestao koristit mail aplikaciju u leopardu, osim u slucajevima kad saljem vise attachmenta pa mi je puno lakse tako nego kroz i web..

koristim gmejl i da ga jeAKHM, navikao sam se koristit ga na webu i to je to..

a koristim osim weba, i gmejl preko toucha i zadovoljava moje skromne potrebe protoka mejlova..
24.09.2008 | 23:26
Koja funkcionira !
T-com je malo prije crko!!!
Ja maj..n išao čačkat po accountu jer je stalno tražio password i maknuo svu T-com poštu,tj skinuo taj account.Vratio ga nazad i vidim da ne radi.Zvao ih na tel. za podršku i rekli da imaju problema i da mail ne radi.
Odmah sam pomislio da možda podešavaju tehniku zbog iPhone-a.
To me ne muči ,koliko što više nemam ni jedan mail u T-com folderu.Čekam da proradi pa da vidim.PANIKA !
  • User
  • Posjetitelj
24.09.2008 | 23:40
Zna se i meni desit cesce da se ne moze spojit na server T-Coma (svako 10min mi skida postu pa se nekad pojavi dialog za unijet sifru) i uskoro bude OK sve opet.

Jednostavno sam naviknut na to vec hehe
24.09.2008 | 23:48
User ! Može biti,
ali ovako me već dugo nije zezao.Btw muči me hoću li vratiti arhivu,jer sam imao dosta toga !
  • User
  • Posjetitelj
25.09.2008 | 00:11
Pa prvo mi pada napamet da bi trebalo probat sa TimeMachine-om to vratit. Sad jel on backupira mail accounte ne znam...

U protivnom izgleda nema srece

forums.macosxhints.com/showthread.php?t=28936
25.09.2008 | 10:26
ovo sa dialogom za unos passworda .. je meni pocelo sa t-com-om. Pa se onda prosirilo na gmail-a oba, pa me adium poceo ispitivat passworde za sve chatove koje na njemu imam ukljucujuci i skype. Zakljucio sam da je problem u keychainu, te sam na savjet "fichota" zamjenio login pass samog keychaina nebi li tako rijesio problem no i dalje me (iako rijedje pita pokoji pass.
Budem ja fino sebi zaisao passove iz keychaina i sve ih pobrisao, te ih fino ponovo unjeo.
Mislim da je nekako ipak t-com kriv jer je ipak on poceo cijelu pricu ... dok njega nisam stavio na Mail nije bilo prblema ... a i nije mi bas nesto u upotrebi vise mi je ok dobit upozorenje da kasnim sa racunima na njega nego sta ga koristim kao mail.
Uglavnom zbriso sam T-com
25.09.2008 | 11:49
MoschuS je napisao:
Kad ste vec spomenuli smart foldere ne znam da li je to bug samo kod mene ili je "normalno" da mi ne prijavljuje nove mailove ako oni idu u Smart foldere?

Evo da se ispravim probao sam ponovo napraviti Smart folder i sad radi! Ne znam da li sam prije nesto krivo radio ili je bio bug u .4 ali sad je sve OK!
25.09.2008 | 13:36
Hm !
Nešto je , bilo ali ne mogu utvrditi šta.Vratio sam dio Mail arhive,zadnje šta su imali u arhivi a ostalo pa pa ,a u MyBook-u nisam našao način za vratit mail arhivu.
Većinu lozinki imam zapisano,valjda ću preživjet.Nisam ni gledao ima li opcija spremanja mailova u arhivu,ako se accounti izbrišu da ostane korespodencija.
A i taj account bi ugasio,samo me potkubava !
ISPRAVAK !
Blažena Time Machine,vratio sve natrag,samo mi je trebalo da skužim postupak.
MoschuS
Lynda puno pomaže,najljepša ti hvala.Makar sve ne kužim na engleskom ,puno pomaže vizualno predstavljanje.Još kad bi bio prijevod hmm.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 4 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BoroZvijer, Gjuroo, m@xym, Riba, robee, Anonimci (628)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.31 Seconds

Provided by iJoomla SEO