06.11.2008 | 13:15
Zanima me koliko vas aktivno koristi MobileMe uslugu. ja sam danas prekinio trial jer nisam vidio optavdanog razloga da mi uzmu 66 eura za nešto što istina radi ali sporo ko svi đavli.
MobileMe ima lijepih stvari koje su mi super koristile u ovih dva mjeseca, kao sto je famozna sinkronizacija kontakata i kalendara, ali to je jedino korisno što sam uspio izvadit iz cilog servisa.
Mail mi je pushao ponekad, a ponekad ne, češće ovo potonje. skontao sam da gmail skupa sa forwardom poruke na sms u t-mobile-a radi jednako dobro ako ne i bolje.
iDisk skupa sa galerijom je bio jedan od glavnih razloga zašto sam mu i odlučio dati priliku. Zgodno je imati neke podatke na dohvat ruke gdje god se nalazio, a i imati web galeriju najlipših trenutaka u životu.
Ali to je tako spoooooooooro za popizdit. u dva mjeseca sam uspio uploadati 10GB slika u galeriju iz iPhoto-a!!!! a svaki dan sam radio urednu sinkronizaciju iPhoto-a i čekao, čekao...i još čekao...
Danas kad su mi javili da će mi uzeti pare. sa žaljenjem sam izbrisao račun i otpisao MobileMe.
Mene zanima postoji li itko od vas tko je našao MobileMe korisnim i da je platio traženu lovu, te kakva su iskustva sa plačenim računom. dali je brži od triala i jeli radi bolje?