30.07.2009 | 14:36
Divljakuso..
gle...previse zuci, a stvar mora biti jednostavna!
Resetiraj totalno Siemens (ona mala rupica, pa onda igla....). Ostavi cak i do 5 min.. Nakon toga, ukopcaj ga s kablom i spoji se na mislim da je IP 192.168.2.1, a mozda je i druga. Ne obaziri se na HelpDesk T-COm-a tamo rade borgovi koji nas zele asimilirati!
Prvo si konfiguriraj internet preko kabla. Mislim da imas onaj Wizard tamo. Naravno, stavi ga u Bridge mode. Imas tu opciju negdje. Mislim da je cijeli tvoj problem bio sto ti nije bio u Bridge mode-u. Nakon sto konfas internet preko zice, imas tamo negdje opciju i Wireless. Ako je interfce ugasen, upali ga, daj ime mreže (SSID) i stavi neku zastitu. Ali probaj bez zastite prvo
(nemoj ispod pojasa) VIdi, pod uvjetom da je komp ispravan, trebao bi ti wireless raditi. Odi korak, po korak, znaci prvo si enejblaj preko kabla. Ako ce te zezati Lokacije, stavi se na Automatic, AKo nemas lokaciju Automatic, onda napravi istu, s isti imenom. I sve ti MORA bit na DHCP-u, jer nakon svakog restarta, router dize DHCP servis, tako da ce komp dobiti sam adrese od routera. Ako ti se zblesira to sve, onda napravi onaj hard reset kako sam ti napisao u pocetku, nakon stose router digne, cca 3 min...provjeri u location, po d Built-in Ethernet dal si dobila normalnu IP adresu i koja je adresa routera.