Druge email app za OSX 10.6
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Druge email app za OSX 10.6

05.02.2011 | 22:01
Evo provjerio sam meni radi identicno kao u mailu, drugim rijecima podcrta crveno sve gdje spelling nije dobar. Je li ti u Preferences/Composition/Spelling uklučeno "Check spelling as you type"?
  • Sank
  • Moderator
  • 221
05.02.2011 | 22:53
Nakon switcha na Mac, bez problema sam prebacio poštu iz Outlooka na PC u Thunderbird na MAC. Kada sam konačno skužio kako namjestiti moje račune u Mailu, imao sam problem sa prebacivanjem stare pošte (Local Folders) iz Thunderbirda jer bez obzira što napravio uvijek mi je prebacio samo dio pošte, a dosta poruka je preskakao. Pa sam tako ostao na Thunderbirdu.

Sada kad ste vi spomenuli PostBox pozelio sam ga isprobati pa sam ga instalirao. Importiranje je prošlo bez problema i sve se lijepo prebacilo iz Thunderbirda u PostBox. Sve izgleda ok, osim što mi je kretanje kroz foldere i poštu jako usporeno. Kad kliknem na neki folder treba mu svaki put par sekundi prije nego se prebaci. Na statusnoj liniji se cijelo vrijeme vrti ona mala rozeta, a povremeno pored nje piše Done premda se i dalje vrti. Imam dosta pošte u Local Folders, a dao sam mu Compact folders da napravi pa ne znam da li je to zbog toga?

No, u Thunderbirdu sam to isto napravio pa se ni u jednom momentu nije usporio, čak ni nakon cijelog importa iz Outlooka. Imate neku ideju zbog čega je PostBox tako usporen?

Uspoređujući malo Thunderbird i PostBox za sada nisam vidio neke velike razlike. Što se tiče poštanskih sandučića potpuno ih spremaju na isti način, pa mi se čini i da bi samo kopiranje Profila bez problema preselilo svu poštu. Postoje neke razlike u samom sučelju, ali dobivam osjećaj da su napravljene samo da ne bi baš toliko očito bili isti
05.02.2011 | 23:17
Negdje sam ne tako davno pročitao da to radi ista firma tj Mozilla. Dobro si primjetio.
zašto bi onda plačao, kad imaš badava. Čudim se Ribi.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
05.02.2011 | 23:47
jzelko, piše na njihovim stranicama u About, išao sam sad provjeriti kad si ti potvrdio moje sumnje. Tri glavne face koje sad rade na PostBox-u ranije su radili u Mozilla Corporation na Thunderbirdu

Iskreno, nije mi se dalo čekati još malo. Nakon par sati još mi je uvijek iz nekog razloga radio usporeno, pa sam ga uz pomoć AppCleanera poslao u vječna lovišta moje Trash kante. Bog mu dušu prosti

Tomek, ako oćeš uštedit koji dolar, ja bih ti preporučio da instaliraš Thunderbird i daš mu priliku. Vjeruj mi da nije niš gori od PostBox-a, naročito kad ga bolje upoznaš. Zapravo kod mene je pobjedio.
05.02.2011 | 23:48
Sank je napisao:
Nakon switcha na Mac, bez problema sam prebacio poštu iz Outlooka na PC u Thunderbird na MAC. Kada sam konačno skužio kako namjestiti moje račune u Mailu, imao sam problem sa prebacivanjem stare pošte (Local Folders) iz Thunderbirda jer bez obzira što napravio uvijek mi je prebacio samo dio pošte, a dosta poruka je preskakao. Pa sam tako ostao na Thunderbirdu.

Sada kad ste vi spomenuli PostBox pozelio sam ga isprobati pa sam ga instalirao. Importiranje je prošlo bez problema i sve se lijepo prebacilo iz Thunderbirda u PostBox. Sve izgleda ok, osim što mi je kretanje kroz foldere i poštu jako usporeno. Kad kliknem na neki folder treba mu svaki put par sekundi prije nego se prebaci. Na statusnoj liniji se cijelo vrijeme vrti ona mala rozeta, a povremeno pored nje piše Done premda se i dalje vrti. Imam dosta pošte u Local Folders, a dao sam mu Compact folders da napravi pa ne znam da li je to zbog toga?

No, u Thunderbirdu sam to isto napravio pa se ni u jednom momentu nije usporio, čak ni nakon cijelog importa iz Outlooka. Imate neku ideju zbog čega je PostBox tako usporen?

Uspoređujući malo Thunderbird i PostBox za sada nisam vidio neke velike razlike. Što se tiče poštanskih sandučića potpuno ih spremaju na isti način, pa mi se čini i da bi samo kopiranje Profila bez problema preselilo svu poštu. Postoje neke razlike u samom sučelju, ali dobivam osjećaj da su napravljene samo da ne bi baš toliko očito bili isti

Sank, provjeri ove add-one za PostBox; http://www.postbox-inc.com/extensions. Jedan od tih je i Vacuum. Možda ti pomogne. Ja sam si danas postavio i Calendar u njega i mislim da je to to... Sve na jednom mjestu.
05.02.2011 | 23:59
Riba je napisao:
Čestitam! Skrećem pažnju da postoji i PostBox Express koji je besplatan i koji će možda zadovoljiti sve potrebe iako je plaćena verzija meni vrijedna svakog centa.
Što se tiče spelling checkera, čini mi se da sam u release notesima za jedan odnedavnih updatea našao da se spominje potpuna podrška za sistemski spelling cheker. Ah, evo ga:
postbox.zendesk.com/entries/421647-mac-o...utomatic-by-language

U stvari prilično sam siguran da moj PostBox radi spell checking on the fly kao što je i uobičejano. Javit ću kasnije kada provjerim.

Riba, to je to. Rekao sam ja, ako netko zna, onda je to Riba.
Thanx.

I sad 30 dana intenzivnog druženja i to je to. Neka izdrži sve napore i moj je.

Sank, probao sam ja i Thunderbird i to nekoliko puta, no nikako da mi legne. Ne znam zašto. Čak ga imam i instaliranog na stroju i čuči u App folderu... Možda, prije nego li istekne PB, probam još jednom i sa TB pa da vidim razliku i prednosti...

Ono što je meni najbitnije, obzirom da ja puno radim s mejlovima, je da bude brz i pouzdan, što se u zadnje vrijeme nije moglo reći za Mail App.
06.02.2011 | 00:01
Ja imam Appleov Mail, ali na pomoćnom netbooku imam Thunderbirda i za moje potrebe su oba i iber a ne samo dosta.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
06.02.2011 | 00:05
Tomek je napisao:
Sank, provjeri ove add-one za PostBox; http://www.postbox-inc.com/extensions. Jedan od tih je i Vacuum. Možda ti pomogne. Ja sam si danas postavio i Calendar u njega i mislim da je to to... Sve na jednom mjestu.

Budem se malo zabavio, a evo ti pogledaj add-one za Thunderbird https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/?browse=featured. Možda se među njima nađe nešto slično.

Imaš možda neku ideju zašto mi je PostBox radio usporeno? Čak i nakon par sati i nakon restarta jednostavno je radio ko starčić, nešto kliknem, a on tek za koju sekundu reagira?
06.02.2011 | 00:17
Sank je napisao:
Tomek je napisao:

Budem se malo zabavio, a evo ti pogledaj add-one za Thunderbird https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/?browse=featured. Možda se među njima nađe nešto slično.

Imaš možda neku ideju zašto mi je PostBox radio usporeno? Čak i nakon par sati i nakon restarta jednostavno je radio ko starčić, nešto kliknem, a on tek za koju sekundu reagira?

Jesi li skinuo zadnju verziju 2.1.3???
06.02.2011 | 00:47
PostBox u osnovi i je fork Thunderbirda (s obzirom da je source kod potonjeg otvoren), ali se na Postboxu radilo intenzivno dok Thunderbird stagnira.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
06.02.2011 | 01:01
Tomek je napisao:
Sank je napisao:

Jesi li skinuo zadnju verziju 2.1.3???

Skinuo sam ga danas sa PostBox stranica, a i piše da je verzija 2.1.3. Zatvorio sam Thunderbird, instalirao PostBox i pokrenuo ga, pitao me je za uvoz, odabrao Thunderbird, nakon završetka uvoza otvorio se i odmah je već bio nekako usporen. Dao sam mu zadatak da kompaktira mail, čekao par sati, ali je cijelo vrijeme bio usporen. Onda sam ga zatvorio. Pa nakon nekog vremena otvorio u paraleli sa Thunderbirdom i opet se vukao ko starčić, dok mi TB radi ok i brzo.

@stajpZg po čemu si ti zaključio da Thunderbird stagnira? U odnosu na što na PostBox? Koristiš ili si koristio oboje?

@Tomek, a jesi vidio ovaj dodatak za Thunderbird? https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/lightning/
06.02.2011 | 01:10
jzelko je napisao:
Negdje sam ne tako davno pročitao da to radi ista firma tj Mozilla. Dobro si primjetio.
zašto bi onda plačao, kad imaš badava. Čudim se Ribi.

Zato jer sam pred neko vrijeme naucio da ako ti je nesto bitno i zelis da to radi kako treba onda je uputno to i platiti. A i stajp je primjetio da iako je PostBox u biti ispolirani Thunderbird, meni su oni dan i noć. Možda nema toliko tehničkih razlika, ali evo recimo naletiš na probem kao Sank. Sa Thunderbirdom imam opciju da danima trazim pomoc po open source forumima koja najčešće no dođe nakon izgubljenih dana, tjedana i eksperimentiranja. Ili dobiješ "biti će ispravljeno u verziji toj i toj koja će izaći kada izađe".
Kod PostBoxa platim, i imma support. Prijavim problem, i u roku od dan-dva dobijem odgovor. Ispravan, argumentiran, sa konkretnom informacijom.
Sve je to stvar prioriteta, a meni je e-mail vrlo bitan.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
06.02.2011 | 01:28
@Riba

Slažem se sa tobom da je obično plaćeno bolje, ali ja sam naišao na problem sa PostBox! Bio sam već spreman prebaciti se sa Thunderbirda na PostBox, ali mi PostBox već od starta ne radi dobro, za razliku od Thunderbirda koji mi radi super!

Dakle ja imam problem sa PostBox-om, a koji vama očito nije poznat inače bi mi već dali neki naputak zašto mi radi tako usporeno, dok sve ostale aplikacije pokrenute u isto vrijeme rade normalno. Ako ga pak usporava moja poveća baza pošte u lokalnim mapama, onda definitivno nije bolji od Thunderbirda koji to sve žvače u vidu svjetlosne brzine

Ipak, tvrdnja da se dobiva kvalitetnija podrška uz plaćeni software, uglavnom je u većini slučajeva točna, premda sam ja imao i drugačija iskustva.
06.02.2011 | 01:28
@Sank trošim Thunderbird od 2005-te, dok je bio u 1.0 verzijama. Vidio sam kako se lijepo razvija - do 2008-e svake godine je bio veliki skok u razvoju. Zadnje dvije godine (ne računam 2011 jer je tek počela) je sve nekako umrtvljeno, a konkurencija ide napred. S obzirom da je PostBox upravo izašao 2008/2009 vjerujem kako ova trojica koja su otišla iz Mozille imaju svoje prste u usporenom razvoju Thunderbirda. OK, vjerojatno je trebalo vremena da novi ljudi uskoče na njihove pozicije, i da će verzija 3.3 biti pravi boom, živi bili pa vidjeli...
06.02.2011 | 01:47
Sank je napisao:
@Riba

Slažem se sa tobom da je obično plaćeno bolje, ali ja sam naišao na problem sa PostBox! Bio sam već spreman prebaciti se sa Thunderbirda na PostBox, ali mi PostBox već od starta ne radi dobro, za razliku od Thunderbirda koji mi radi super!

Dakle ja imam problem sa PostBox-om, a koji vama očito nije poznat inače bi mi već dali neki naputak zašto mi radi tako usporeno, dok sve ostale aplikacije pokrenute u isto vrijeme rade normalno. Ako ga pak usporava moja poveća baza pošte u lokalnim mapama, onda definitivno nije bolji od Thunderbirda koji to sve žvače u vidu svjetlosne brzine

Vjerojatno je sporo jer PostBox indeksira sve attachmente, slike, i mailove kako bi mogao koristiti njegov odličan search nakon toga. Nešto slično kao Spotlight. Pusti ga da to odmelje preko noći recimo:
postbox.zendesk.com/entries/260823-how-t...-messages-for-search
S druge strane, ako ti je Thunderbird dobar, zašto popravljati.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
06.02.2011 | 02:00
@Riba, eto vidiš uvijek ima neki dobar razlog. Mislim da si u pravu i da se radilo o indeksiranju. U svakom slučaju bio je zauzet nečim jer mu se na statusnoj liniji cijelo vrijeme vrtila onaj poznati spin ili kako se već zove.

Mislim da ću mu dati priliku jer bez obzira na sve, nekako volim kad platim, jer onda barem mogu skakat za vrat onome ko mi je uzeo paru No nije ni Thunderbird još za odbacit. Baš sam mu dodao kalendar i browser, sve na jednom mjestu. Samo da još i radi kako spada.
06.02.2011 | 08:32
Sank je napisao:
@Tomek, a jesi vidio ovaj dodatak za Thunderbird? https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/lightning/

Sank, jesam. I poslozio si kalendar u PB. Super stvar. Pogotovo jer ja imam synhronizaciju izmedju iCala, Google Calendara, iPhona i sada PB. Zakon i jednostavno.
06.02.2011 | 10:59
Sank je napisao:
@Riba, eto vidiš uvijek ima neki dobar razlog. Mislim da si u pravu i da se radilo o indeksiranju. U svakom slučaju bio je zauzet nečim jer mu se na statusnoj liniji cijelo vrijeme vrtila onaj poznati spin ili kako se već zove.

Jesi probao kliknuti na taj spinner, mislim da bi onda otvorio popup prozor sa informacijom što radi. Dakle sad je ok?
06.02.2011 | 11:28
moze li mi neko objasniti kako da u dolaznom folderu grupiram mailove po bojama.npr,da svaki mail od kolega dobije automatski svoju boju.znaci ako kliknem na marka stavim crvenu i onda automatski sve mailove od marka markira crvenom bojom. nesto slicno kao sa pozivnom melodijom na mobitelu.ma koliko telefona imao i sa kojeg me zvao marko ima jednu melodiju.
06.02.2011 | 12:32
1. koja mail aplikacija (Mail, Thunderbird, Postbox...)?
2. da li te zanima kako dodijeliti određenu boju određenom pošiljatelju ili su te boje već dodijeljene pa te zanima kako grupirati po bojama?
  • Sank
  • Moderator
  • 221
06.02.2011 | 12:33
Riba je napisao:
Jesi probao kliknuti na taj spinner, mislim da bi onda otvorio popup prozor sa informacijom što radi. Dakle sad je ok?

Jesam, ali se ništa nije dogodilo, a i dalje radi usporeno. Nije mi vrag dao mira pa sam pokrenuo Activity Monitor i pronašao slijedeće.

Kad niš ne klikam na PostBoxu onda mu je aktivnost ravna 0. Međutim čim kliknem na neku od mapa sa poštom onda mu aktivnost skoči na između 90 i 100% i tako par sekundi pa onda počne opadati. Ako nije bio u fokusu, kad ga dovedem ispred ostalih aplikacija opet mu aktivnost skoči na preko 70%, a ponekad i kad samo kliknem na traku sa izbornicima. U svakom slučaju indeksiranje nije uzrok sporosti.

Skoro svaki klik na PostBoxu izazove znoj na procesoru?! Druge aplikacije rade normalno. Thunderbirdu za istu stvar zauzeće procesora nikada ne prelazi 20%, a najčešće mu je ispod 10%

Thunderbird zauzima nešto više radne memorije, ali možda samo zato jer sada imam u njemu otvoren browser u kojem ovo pišem, a inače za oboje i PostBox i Thunderbird mi pod Kind piše samo Intel bez onog (64 bit)

Sad sam na MAC OS X 10.6.6 ako možda to ima kakve veze s ovim mojim problemom.

P.S. Baš sam malo provjerio extenzije za PostBox i shvatio da koristi iste kao i Thunderbird? Sve mi se više čini da su ova trojica otišla iz Mozille da pokušaju zaradit na ponešto izmjenjenom Thunderbirdu
06.02.2011 | 15:09
Sank je napisao:
Riba je napisao:

Jesam, ali se ništa nije dogodilo, a i dalje radi usporeno. Nije mi vrag dao mira pa sam pokrenuo Activity Monitor i pronašao slijedeće.

Kad niš ne klikam na PostBoxu onda mu je aktivnost ravna 0. Međutim čim kliknem na neku od mapa sa poštom onda mu aktivnost skoči na između 90 i 100% i tako par sekundi pa onda počne opadati. Ako nije bio u fokusu, kad ga dovedem ispred ostalih aplikacija opet mu aktivnost skoči na preko 70%, a ponekad i kad samo kliknem na traku sa izbornicima. U svakom slučaju indeksiranje nije uzrok sporosti.

Skoro svaki klik na PostBoxu izazove znoj na procesoru?! Druge aplikacije rade normalno. Thunderbirdu za istu stvar zauzeće procesora nikada ne prelazi 20%, a najčešće mu je ispod 10%

Thunderbird zauzima nešto više radne memorije, ali možda samo zato jer sada imam u njemu otvoren browser u kojem ovo pišem, a inače za oboje i PostBox i Thunderbird mi pod Kind piše samo Intel bez onog (64 bit)

Sad sam na MAC OS X 10.6.6 ako možda to ima kakve veze s ovim mojim problemom.

P.S. Baš sam malo provjerio extenzije za PostBox i shvatio da koristi iste kao i Thunderbird? Sve mi se više čini da su ova trojica otišla iz Mozille da pokušaju zaradit na ponešto izmjenjenom Thunderbirdu

Sank,
ne znam kaj da ti velim. Imam otvoren PB, Safari, DevonThink, Things... napravio sam download u PBu, otvorio email, poslao replay... I za cijelo to vrijeme, CPU nije prešao 21%, a maximalno je uzeo 135MB Real Mem. Do duše, radim na MBP i5 Core duo s 8GB RAMa...
Moram priznati da sam za sada, super zadovoljan sa PB

BTW, jesi li skinuo Vacuum Add on i probao vakumirati Index i sve ostalo?
06.02.2011 | 15:47
Zanima me zasto niste zadovoljni sa Mail.app koji dolazi sa Macom? Meni je to super alat...

Doduse nisam neki super-heavy email user, ali koristim komunikaciju mailovima svakodnevno sa nekoliko mail accounta, i nikada problema niti usporenja sa tom aplikacijom.

Znam da je OT, ali sto vam kod Mail-a ne valja, pa trazite alternative?
06.02.2011 | 15:54
ja ne trazim ali mi niko ne odgovori kako boje da nastimam. i ja sam zadovoljan mail-om.radi sad za sada super.
  • Dijete
  • Posjetitelj
06.02.2011 | 16:11
scarface32 je napisao:
ja ne trazim ali mi niko ne odgovori kako boje da nastimam. i ja sam zadovoljan mail-om.radi sad za sada super.

I ja sam zadovoljan mejlom..

a evo kako ćeš narihtati boje..

Odeš u PREFERENCES od Maila.. odabereš RULES pa ADD RULE

nazvat cemo ovo pravilo Marko...

po ovoj slici narihtaj posavke, i ako ti marko ima jos adresa, samo dodaj sa plusicem koliko god te volja..

Drugim riječima, ovo pravilo gleda svaki dolazni mejl i za svaki mejl koji dodje sa tocno adrese koja je navedena (bilo koje od ovih 3 adrese), on farba liniju tog mejla u crvenu boju. Dodatno mozes pofarbati slova... dakle slova ili pozadina..

kad stisnes ok, Mail ce ti ponuditi da pokrenes to pravilo, ali meni nikad do sad nije iz prve upalilo... vec moram nakon sto mi se zatvore preference otići pod
MESSAGE - APPLY RULE

probaj sa jednim.. dakle sa Markom... nakon toga dodaš drugo pravilo npr. Žarko... pa Žanko... pa Danko... i imaš dugine boje u inboxu..
06.02.2011 | 16:30
drlovric je napisao:
Zanima me zasto niste zadovoljni sa Mail.app koji dolazi sa Macom? Meni je to super alat...

Napisao sam bio već jednom - zato je mi Mail.app nije radio dobro uglavnom sa IMAP-om. Stalno je nešto syncao, dosyncavao, presyncavao... u onom Sctivity prozoru non sto je nešto vrtio i sto puta bi se dogodilo da moram ručno zaustavljati što god on radio, pa je imao problema sa Quitanjem i slično. PostBox je sa identičnim mailovima radio glatko i brzo, pa sam otkrio još par super mogućnosti koje ima a mail nema, i to je to...

Scarface - tebi nije nitko odgovorio jer si oteo tuđu temu koji nema veze s tvojim pitanjem.
06.02.2011 | 16:36
Nije istina, ja sam mu odgovorio i tražio da pojasni pitanje, ali on me izignorirao. A to isto što mu je sad objasnio Dijete - netko drugi mu je već objašnjavao neki dan.
06.02.2011 | 16:45
hvala puno!!!
06.02.2011 | 16:47
smayoo je napisao:
Nije istina, ja sam mu odgovorio i tražio da pojasni pitanje, ali on me izignorirao. A to isto što mu je sad objasnio Dijete - netko drugi mu je već objašnjavao neki dan.

nisam te ignorisao,nego sam zaboravio kliknuti na posalji,a bio sam vec odgovor napisao.izgleda da me je zena omela u slanju poruke.
06.02.2011 | 18:08
Ok, nema veze. Je li Dijete odgovorio na tvoje pitanje?
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 8 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, cariblanco, m@xym, Riba, Anonimci (500)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.48 Seconds

Provided by iJoomla SEO