30.09.2009 | 01:01
smayoo je napisao:
Tako? Meni bi bilo logično da, ako je to router, su svi pristupni podaci upisani u njemu (putem njegovog web interfacea) i čim se spojiš na njega, spojen si na Internet. Mislim - tako se to radi, zar ne? Čemu to petljanje s ručnim spajanjem na net? Onda se svako od računala u bežičnoj mreži mora spajati posebno, zar ne? Kako to onda funkcionira s obzirom da je na internet fizički spojen samo taj jedan router? Možeš li se istim accountom spojiti istovremeno s dva računala?
...ma ja san se isto izludija prčkajući po routerovom web interfejsu i pokušavajući se spojit. Router ima svoje pristupne podatke a CARNet svoje, tako da san pokušava upisat CARNet-ove pristupne podatke na web interfejsu ,ali to nisan moga...
....Airport je bez problema nalazio router i odma se spaja... ali za CARNet se moraju upisat korisnički podaci od CARNet-a, dakle napravit novi service connection(PPPoE) i manuelno se spojit...
....na PC-u, isto san tako spojen i rade oba računala istovremeno .
...e sad ako ne radi, može bit da bi tribalo uštimat postavke na novom servisu (PPPoE)...
...svakako ni ISKON ni CARNet ne daje telefonsku podršku za Mac osx, ...a ja nisan baš tehnički potkovan za detalje, sorry...
...meni ovaj način funkcionira i kad san skužija, proradilo sve u tren