Ikona "play"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ikona "play"

23.06.2010 | 09:36
U Operi mi se pojavi ova (siva) ikona s porukom: Please click to download and activate plugin. Ja clicknem, a ono ... ništa! Stranica je SaanTV.
Any idea?
screen1-b876705ca904911dfc8d2f94dc8e97d5.jpg
23.06.2010 | 10:40
Saan koristi Silverlight....imas li ga instaliranog? Ostali plugini ti rade?
23.06.2010 | 22:45
Sorry, na Hvaru sam, tek sada sam bio u mog. da pregledam JAB.
Nemam taj Silver.., a niti neznam za ostale plugine koje bih trebao.
Kada bi mogao pristupiti njihovoj stranici i dobiti neka uputstva, tipa skini plugine na toj i toj stranici i pići, to bi bilo ok. Nažalost nemam pojma šta mi sve treba, a na odmoru sam, pa se s familijom kačim oko TV-a. Propuštam utakmice. Terratec mi ne radi, jer nisam ispod repetitora, pa sam u kokosu. Tak i onak idem svima na živce s tim svim svojim "žicama", a fali mi još i antena s pojačalom. Idem u city u neki buff gledati drugo pol.!
By, Riba, tnx.
23.06.2010 | 23:23
Jbt... Kako si upropastiti godišnji odmor u tri poteza...
  • Dijete
  • Posjetitelj
24.06.2010 | 00:09
smayoo je napisao:
Jbt... Kako si upropastiti godišnji odmor u tri poteza...

Godišnji = piva pod murvom, nabadanje hobotnica na osti, gledanje curica u ljetnim haljinicama or less, tu i tam nabacit karte, gradele, peka, zalazak sunca uz kavu i vlahov, smokve, mendule, kupine, cviček, ovčji sir, zcrikavci za zvučnu kulisu...

ja bi na more.....
24.06.2010 | 00:20
Dečki, nije takav bed! Ima telki po gradu, a mogu i čučati na klupi s MB-om u krilu, samo se bojim dok lamačem po komarcima da mi ne padne kompa! A mo'š mislit komentare prolaznika!
Dijete, do jućer je padala kiša, a od sutra ću obavljati ponešto od predloženog.
Pozdrav svima, i hvala na brizi!!!
24.06.2010 | 16:23
No uglavnom, moraš instalirati Microsoftov Silverlight plugin i to je to.
24.06.2010 | 18:24
Riba, jesam i sve je OK. Malo sam nezahvalan, ali razmi me, baš sam se sada dokopital mado i umjesto da kao svatko ranjen od-ajam, prvo pogledam JB! Valjda je to GUT, kao dijete, ne naše (Dijete), kad traži dudu. U stvari, Dijete je prvenstveno kriv za moje sadašnje stanje, jer sam primijenio njegove "Upute o pravilnom korišštenju G.O." (nadam se da će izdati manual). Uglavnom nisam baš ubrojljiv, ali trudim se!!!!
Lp., Ceki (Folio).
24.06.2010 | 19:01
Za sve koji cijene nogač: SLK je zakon., ja heppy!
24.06.2010 | 22:37
Dijete je napisao:
Godišnji = piva pod murvom, nabadanje hobotnica na osti, gledanje curica u ljetnim haljinicama or less, tu i tam nabacit karte, gradele, peka, zalazak sunca uz kavu i vlahov, smokve, mendule, kupine, cviček, ovčji sir, zcrikavci za zvučnu kulisu...

ja bi na more.....

Jao, kako si ovo lijepo sročio. Toliko lijepo da bi i ja na more iako sam već tamo...

Kad srce kaže ljeto, kaže.... mmm.... na primjer... Kalamota... Eeee....
24.06.2010 | 23:08
Ma nemoj!!!
24.06.2010 | 23:10
Je to to?
24.06.2010 | 23:14
Iz trećeg pokušaja - sličica!
kalamota.jpg
25.06.2010 | 00:02
Ovaj... Ne. Nego ovo
kalamota-a523329b1b6ff66587e6f6c6fae79b2e.jpg
25.06.2010 | 00:06
Iako je slika koju ja pamtim više nalik ovoj:
slika_kalamota01.jpg

Ali baš si me zainteresirao - što je ovo s tvoje slike?

Znam da su neki brkali Kalamotu (po mom mišljenju - najljepši otok na Jadranu) s Kalamatom (grčkim gradom na Peloponezu), ali ovo tvoje mi je nepoznato. Mada isto ne izgleda loše...
  • Dijete
  • Posjetitelj
25.06.2010 | 00:55
Meni to vuče na Starship Voyager..
25.06.2010 | 01:43
Ne bi vjeroval, Smajoo, ovo "moje" je isto što i "tvoje" - Koločep!
Moja slika je snimana s NW, a tvoja s SE, tj. moja je iz 4., a tvoja iz 2. kvadranta!
A Dijete ima pravo, nije to bez vraga!
25.06.2010 | 01:59
Već smo fool out of topic, pa da napomenem da mi SVI browseri otvaraju slike, momentalno! I to s vodafone usb stickom, na MB.(Hvar). U ZG to nije slučaj, pa mislim da mi je u komi ADSL ili WiFi ili nekaj treće. Sad mi je baš svejedno! Primam naruđbe, kaj da popijem za svskog od vas! Inaće si pijem Jareca pod gemišt (seljo ostaje seljo-SOS) i Plame, crno 14,5 volti (Vujanović).
25.06.2010 | 08:22
Je, brzine su super, bolje nego u većim mjestima. Meni i ADSL radi maksimalno ( Vrboska ). Jel MB kod Zastražišća ili drugdje? Folio mogel sam ti posuditi antenu s pojačalom ( sobnu ). Tu se lovi signal s Vidove Gore ili s Biokova za digitaliju. Meni šljaka, doduše vanjska antena s pojačalom i Miglia tuner. Ak ti kaj treba javi se !
Bok !
25.06.2010 | 10:57
Jzelko, hvala na ponudi, imam antenu s poj. u stanu za TV. U Hvaru na Hvaru sam, na Majerovici (iza Amfore). Ne vidim Vidovu Goru, niti Napoleon (kula s odašiljaćem). Kupio duplić i produžni za antenu i gledam na terasi na MB s Terratec Cinergy XS (EyeTV). Mrak!
Ipak, hvala ti na ponudi, to cijenim.
Nego, jel znaš zakaj mi neće Jab. upamtiti prijavu (Opera)?
To se vjerojatno negdje ukljući, osim na Jab.-u (kvačica), u Operi?
25.06.2010 | 11:27
Hm..., stara stvar je da Safari ne pamti Jabučnjak, a Opera normalno radi/pamti, sad prvi puta to netko kaže. Koristim Operu i Safari a povremeno probam i ostale. U Pref. odi na Advanced pa History pa provjeri ili deinstaliraj Operu i ponovno instaliraj. Niš drugo mi ne pada na pamet. Ako deinstaliraš prebaci memorirane stranice na drugi preglednik da ih poslije možeš vratiti na Operu.
Bok !
25.06.2010 | 11:36
Da, s Operom nitko nikad nije imao ovih problema, AFAIK.

Inače, Folio, fakat, sad kad si mi rekao kužim i ja da je to Koločep snimljen iz takvog kuta.
26.06.2010 | 10:26
Tnx, dečki, na Caminu sam i on uredno sprema Pass.
Odbio sam upgrade Opere (zbog čekancije), pa ću to obaviti kad se vrnem u zg.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 22 sati, 16 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.32 Seconds

Provided by iJoomla SEO