23.01.2011 | 11:24
Jesam smayoo, probao sam prebaciti samo tri prve mape u kojim već nedostaje poruka i opet isto, uvijek mi preskoči iste poruke. Mislim da će problem biti u tom mom backupu koji se vuče još od starog Outlook-a. Probao sam moj originalni .pst sa PC-a importirati u Outlook na Macu pa mi javi ovo na slici:
Nemam namjeru koristiti MS Office na Macu, samo da naglasim. Instalirao sam ga samo privremeno dok ne završim sa prebacivanjem sa PCa na Mac. Mail mi pak kod importa ništa ne javi, samo odradi svoje, ali nekompletno. Evo što sam sve do sada probao:
Probao sam razne kombinacije uvoza, od jedne do svih mapa i uvijek isto.
Probao sam i ponoviti uvoz bez brisanja prethodnog uvoza, ali onda imam samo duplu kopiju istog uvoza, a dalje nedostaju poruke.
Probao sam obrisati sve u Mailu i čak restartati Maca prije uvoza pa opet isto.
Probao sam nakon uvoza napravit mailbox rebuild i nije pomoglo.
Probao sam napraviti compact i index rebuild na Local Folders u Thunderbirdu gdje su te poruke prije uvoza i opet ništa.
Probao sam i promjeniti default character encoding u Thunderbirdu prije uvoza i opet ništa.
Probao sam maknuti naše ČĆŠŽĐ iz naziva mapa i nije ni to pomoglo.
Idem dalje eksperimentirati iako mi sada već pomalo ponestaje opcija. Ako uspijem vratiti pruke iz lokalnih mapa na Yahoo server, onda mogu probati još jednom prebaciti mail sa PC preko Thunderbirda na Mail. Valjda se može ANSI format u outlook.pst nekako prebacit na ASCII ili koji već format treba biti?