29.08.2011 | 21:37
Ovako.
Prije recimo nekih mjesec dana su mi dosli spojiti Bnet doma i naravno kada sam se pred tehnicarom probao spojiti nije radilo i onda mi je frajer rekao da ce poslati nekog da to slozi, ali drugi tehnicari su dosli tek nakon 2 tjedna sto znaci da je istekao raok za raskidanjem ugovora -.-
Naravno jos uvijek nista nije u funkciji jer je tehnicar dosao spojio se preko svojeg sranje windows laptopa i rekao je meni sve radi na papir napisao "sve radi na sluzbenom racunalu vama nesto ne valja sa sifrom" i pokupio se doma. Sto je mene naravno razljutilo te sam ponovno zvao sluzbu za korisnike gdje su mi rekli to trebate zvat nekog ko se razumije u racunala da vam slozi.
Eto imam problem s spajanjem preko VPN veze preko liona i ne znam kaj tocno nije urecu. Malo sam cito okolo po forumima al nisam nista posebno nasao tako da sam naravno otvorio novu temu nadajuci se da ce netko znat razlog u cemu je problem. Uglavnom napravim sve kako me vodi bnetov portal da napravim upisem svoj username i pass koji sam dobio na faksu i koji sam do sada stalno koristio za sve kaj mi je potrebno na faksu i za iskon carnet i vipcarnet tako da sifra ne moze biti kriva nikako nisam jos kontaktirao carnet jer sam na mobitelu nabio vec 100kn racuna vise za ovaj mjesec dok sam nazivao bnet okolo.
Uglavnom pricao sam s nekim prijateljima i nagađamo da je stvar u tome kaj meni vpn koristi neki stari ip i da bi to trebao nekako promjeniti, a ja ne znam kako to promjeniti
jer nikada bas doslovno nisam imao potrebe prckati po tome ili mozda cak i nije to
uglavnom ako itko zna kako pomoci bio bih zahvalan kada bi mi netko uspio pomoci
imama obicni neki thomson modem koji cak ni wireless nema a na kutiji pise da ima
heh