17.09.2014 | 13:28
smayoo kaže:
Gle, ne sili ništa, ali da nagovara ili navodi, ili navlači, ili namamljuje, kako god želiš to reći - to radi.
Nekoliko mi se ljudi (koji su korisnici vulgaris i ne prate intenzivno što se događa) bilo požalilo da im je iP4 postao neupotrebljiv zbog iOS 7 updatea. Na moje pitanje zašto su napravili update, odgovor je bio - stalno me pingao da imam update i davio me i onda sam rekao "yes".
Neznam, sad se vise tocno ne sjecam, ali cini mi se da kad je prosle godine izasao iOS7, meni na iP4S je dosla poruka u obliku pitanja - Zelim li napraviti update na 7.00? Naravno da sam odgovorio sa ne. Mislim da vise nije gnjavio. Problem je sto postavi pitanje za svaku novu verziju kako izadje. Na pocetku su cesci update-i x.01, x.02, ..., pa su i pitanja cesca.
Stvarno je zalosno to sto se i Apple vec neko vrijeme poceo ponasati kao i svi ostali u SW industriji. Pustaju van nedovoljno testiran, doradjen popeglan proizvod, jer je postalo skoro pa normalno da korisnici u pocetku imaju problema sa novim verzijama. Mi (rani) korisnici smo u stvari postali masovni pre-production testeri u prvih nekoliko mjeseci nakon izlaska. Zasto je to tako povlaci za sobom gomilu drugih pitanja npr. zasto svake godine mora izaci nova verzija SW-a i HW-a?.....