Spremanje SHSH iPad 2
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Spremanje SHSH iPad 2

13.11.2011 | 01:09
Molim pomoč kod spremanja sa tinyumbrelom kod skidanje za novi iPad 2 ,naime do sad nisam mogao spremiti ni jedan Firmware (4.3.5 ni 5.0) jednostavno odvrti i ne pokazuje da je išta pronašao pa molim vaša iskustva i naravno neki savjet dali postoji koji trik!!
Unaprijed hvala
14.11.2011 | 21:06
Ni jedan od ta dva FW apple vise ne potpisuje,jedino mozes spasiti SHSH koji je trenutno na iPad-u preko ifaith
27.12.2011 | 23:55
saint kaže:
Ni jedan od ta dva FW apple vise ne potpisuje,jedino mozes spasiti SHSH koji je trenutno na iPad-u preko ifaith

Novi sam vlasnik iPad 2 . Dosao je sa iOS 4.3.5 i htio bi spremiti SHSH blob za tu verziju iOS-a. TinyUmbrela je kreirala shsh za 5.0.1 i 5.1b1 jer Apple vise ne potpisuje 4.3.5.

Na nekim forumima sam pronasao info da iFaith neradi na A5 based iDevice-ima. Znaci iz iPad 2 i iPhone 4S nece biti moguce izvuci shsh koristeci iFaith.

Ima li tko eventualno jos kakvu ideju kako iz postojeceg 4.3.5 izvuci shsh ??
27.12.2011 | 23:58
ifaith ne podržava ipad2, imam isti slučaj s ipadom2; Nakon što je JB za uređaje s A4 procesorima i ios-om 5.0.1 završen i radi možemo samo čekati da se stvari oko JB-a na 5.0.1 presele na uređaje s A5 procesorom. Postoje najave da bi se mogle neke stvari raditi i za 4.3.5 cydiahelp.com/hacker-i0n1c-will-release-...ntethered-jailbreak/
28.12.2011 | 00:09
Na zalost to nije moguce,kao sto je rekao Smet ifaith ne podrzava A5
28.12.2011 | 00:34
Mene zapravo muci odluka: da li napraviti update na iOS 5.0.1 ili jos cekati na 4.3.5. Svakako zelim napraviti JB samo je pitanje na kojoj verziji iOS-a ce se prvo pojaviti. Ako napravim update na 5.0.1 a nakon toga se pojavi JB za 4.3.5 a nemam shsh.

Nekako mi se cini da ce prije izaci JB za 5.0.1 na iPad2.
28.12.2011 | 00:43
Čekati. Ja sam na iphone 3G stavio onaj famozni ipadov bb 6.15 i od tada više nisam tako brz na okidaču.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
28.12.2011 | 01:12
Mislim da ti se ne isplati čekati na 4.3.5 jer čisto sumnjam da će ikada izaći jailberak za taj iOS.

Možda je bolje da ga sada nadogradiš na 5.0.1 i spremiš SHSH i uživaš u njegovim mogućnostima dok ne izađe jailbreak, a to će se prije dogoditi nego za 4.3.5

Da si na 4.3.3 za koji ima jailbreak onda bih te svakako savjetovao da na njemu ostaneš, baš kako sam i ja pustio svoj iPad prve generacije, ali ovako se to može pokazati kao uzaludno i na kraju nećeš stići spasiti niti SHSH za 5.0.1

iPad 2 sam pak nadogradio na 5.0.1 i jako sam zadovoljan kako radi i koje sve nove mogućnosti ima. Toliko sam zadovoljan da mi trenutno jailbreak ne nedostaje, premda ću ga vjerojatno opet jailbreakati ako ikad izađe za njega, i to ako ni iz kojeg drugog razloga, a onda da sakupim iskustvo da mogu pomoći drugima.
28.12.2011 | 12:50
Zapravo se sve više šuška o izlasku ipada3 pa će valjda složit to za dvojku. Dobro veliš 4.3.5 ja prošlo svršeno vrijeme i ios5 će sad trajat jedno vrijeme. SHSH su spremljeni, dobivam nove mogućnosti, gubim samo nadu da će za 4.3.5 izaći prije, jer imam juniora od 8 god. koji šalta po igricama takvom brzinom kakvom nove dolaze u app store
  • Sank
  • Moderator
  • 221
29.12.2011 | 01:02
I ja imam juniorku 8 i juniora 6 godina koji obožavaju iPad. Koristio sam jedno vrijeme Installous da isprobaju igre i ako su im se svidjele onda bi ih kupio na App Storeu.

No, jednog dana sam ih skužio da su počeli sami skidati sve i svašta preko njega, a i odlazili su na Youtube gledati crtiće. Povremeno bi zalutali i na neke video isječke koji još nisu primjereni za njihove godine, pa sam im bio prisiljen isključiti internet, a opet dopustiti WiFi da mogu gledati crtane filmove sa NAS diska.

Sada je Installous u potpunosti zaboravljen, a jedino što im je dobro došlo od jailbreaka jest ona aplikacija Remove Background ili RemoveBG pomoću kojeg s jedim potezom zatvorimo sve otvorene igre To se pokazalo potrebnim jer nakon određenog vremena i sa puno učitanih igara počne prvo štekati zvuk, a onda i sve ostalo. Ne razumijem zašto takvu opciju Apple već nije uključio u iOS 5. Stvarno je glupo kad moraš svaku aplikaciju tapnuti da bi ju maknuo sa multitasking trake.

Mislim da ću uskoro i njihov iPad prebaciti na iOS 5 pa makar jailbreak još ne bude izašao jer inače im neću moći instalirati najnovije dopune igrara koje već imaju, a da ne spominjem instalaciju najnovijih.
29.12.2011 | 01:23
Evo upravo sam napravio update na 5.0.1 i sa TU snimio shsh. Jako sam zadovoljan kako sve skupa izgleda i radi. Nadam se da ce uskoro izaci JB jer zelim pristupati file-ovima bez ogranicenja.
29.12.2011 | 01:48
Može jedan tips?? Kako si spojio ext.Hdd na iPad 2 -jasno mi je za iTunese i video prebacivanje no ja imam Timecapsule i nebo bilo loše spojit se na iPad,,!
Hvala
  • Sank
  • Moderator
  • 221
29.12.2011 | 02:15
@mmike

na svoju kućnu mrežu spojio sam NAS (Network-attached storage) disk. Na njega sam napunio video u m4v formatu (konvertirano iz AVI/MKV sa AirVideom), glazbu u mp3 formatu i slike. Na iPad sam instalirao nekoliko aplikacija koje traže takve diskove po mreži spoje se i onda se preko njih može gledati video, slušati muzika ili pak pregledavati slike.

Kako mi je MediaBrowser na iPadu prestao raditi na iOS 5.0.1 skinuo sam drugu aplikaciju koja se zove MediaConnect pomoću koje se to može, sve, gledati slike i video te slušati muzika!

Isprobao sam i WD diskovi rade dobro, a trenutno imam Promiseov SmartStor NS6400 i jako sam zadovoljan osim što mu se ponekad malo čuje ventilator.
30.12.2011 | 00:40
Skinuo Mediaconnect no nemože mi nači Time capsule,našao je čak i Tv ali ni jedan komp-a da našao je 3GS ali ne mogu nanjegove podatke-ne kužim foru ili postoji još koji program za pronalaženje diskova!!??
  • Sank
  • Moderator
  • 221
30.12.2011 | 02:11
Media Connect podržava DLNA®/UPnP™ uređaje što mu omogućuje da streama (prima) mediju s takvih uređaja na iPad/iPod/iPhone ili pak da sa iPada/iPoda/iPhoena šalje mediju na uređaje koji podržavaju takva rješenja uključno i AirPlay.

Koliko sam uspio vidjeti, Time Capsule nema podršku za DLNA i UPnP pa ga vjerojatno zbog toga ne vidi.

Moj NAS disk podržava DLNA kao i UPnP tako da ga Media Connect brzo nađe nakon pokretanja i ponudi svu mediju. Da bi pak vidio računala potrebno je na njima uključiti shareanje multimedije.

Western Digitalovi NAS diskovi imaju ugrađen Twonky Media server pa isto lijepo rade s ovom vrstom aplikacija, a inače Media Connect još podržava Windows media server, TVersity i već spomenuti DLNA te naravno Air Play.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 20 sati, 22 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, iAnte, m@xym, Riba, VanjusOS, Anonimci (875)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.22 Seconds

Provided by iJoomla SEO