29.01.2012 | 13:49
smayoo ko smayoo, uvijek voli peckati
Mislim da se zapravo u tvom slučaju radilo o prepoznavanju rukopisa, a ne o samoj olovci čija se upotreba zapravo podrazumijeva kad je pisanje rukom u pitanju. Naravno, zašto je Steve bio protiv takvog načina unošenja informacija na iPadu možeš pročitati u njegovoj biografiji
Mislim da se pećinski ljudi ne spominju
Dakle, Goan25,
ja se povremeno koristim slijedećom olovkom za pisanje ili skiciranje:
www.hama.de/00106612/hama-soft-touch-sty...-3g-3g-s-4-4s-silver
Radi se doduše o olovci sa većim mekanim vrhom koja se ne može podičiti prevelikom preciznošću, ali s vremenom i praksom stvar postaje sve bolja. Sasvim lijepo funkcionira sa Brushes i SketchBook Pro.
Svojevremeno sam posjedovao i jednu drugu Haminu olovku sa tvrđim i manjim vrhom koji je bio ukoso izrezan i na opruzi, ali nije baš dobro funkcionirala na iPadovom kapacitivnom ekranu i problem je bio u kašnjenju odziva no tada sam imao iPad prve generacije pa to ne znači da bi isto radila i na iPadu 2:
www.hama.de/00092118/hama-stylus-pen-for...-iphone-3g-3g-s-4-4s
Mislim da nisam imao baš ovu sa linka nego sličnu, jedino što im je vrh po opisu jednak.
I za kraj, za one sa umjetničkom dušom i sklonim ka slikanju postoje i kistovi za iPad:
www.nomadbrush.com/
Ja sam naručio za djecu i još dva za mene sa dugim i kratkim vlaknom pa kad stignu budem napisao par riječi.