Jabucnjak s iPhone-a.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Jabucnjak s iPhone-a.

02.08.2016 | 14:04
Ovo mi je problem. Kad hocu pogledati neku temu iz Novo na Jabucnjaku i ako je zadnji valjda napis malo veci, kad se pritisne ne link prvi puta, pojavi se oblacic koji prekrije link. Drugi klick nije moguc.
image_2016-08-02.jpg
02.08.2016 | 14:36
tapatalk
02.08.2016 | 14:55
rusty kaže:
tapatalk

Što ako je želim(o)?
02.08.2016 | 17:57
Radim na updateu Jabučnjaka koji će biti reps...rep....bolje će se prikazivati na mobilnim uređajima. Za prvu pomoć mogu isključiti te tooltipove na iPhoneu. Nisam baš potpuno zadovoljan njima, imao sam plan da ih svatko može uključiti i isključiti po želji u svom profilu ali sada sam posvećen kompletnom "revampu".
02.08.2016 | 18:18
Evo tooltip se ne bi trebao više prikazivati na iPhoneu, neka netko potvrdi, molim.
02.08.2016 | 18:23
Zgašeno, ide direkt na temu.
02.08.2016 | 18:42
Jeeee! Tapatalk malo zeza a bilo je dosta dudo dobro. Svako toliko zrazi logiranje na Jabucnjak, ali zapamti logiranje na sam Tapatalk. Meni ovako draze jer radi zoom (corav sm i to).
02.08.2016 | 18:53
Ne da malo zeza, nego jako zeza. Ne znam u čemu je točno problem, da li je Tapatalk loš ili Jabučnjak nije u skladu s najzadnjom verzijom ili wtf, ali, iskreno, nije me baš ni briga. Tapatalk s Jabučnjakom ne radi, a za drugo mi ne treba.
02.08.2016 | 18:57
Nemoj tako Smayoo. Meni tapatalk uredno radi s jabučnjakom. Ok tu i tamo se znalo zalomiti da koji put nisu teme up to date sa onim što sam stvarno pročitao ili ne, ali ok.

Ono što mene veseli je Ribina izjava da se radi na updateu .

@riba - daj neki hint, screen ili nešto. Kako uvijek Apple stvari cure sve u 16... moglo bi i tu nešto procuriti, ali ne kao ono kada se ova inačica Jabučnjaka radila pa je procurila onda boja foruma u tonovima Tcoma... skoro me srce strefilo.

02.08.2016 | 19:19
Kako "%!#$&" "uredno radi " s Jabučnjakom?

1. *Najmanje* jednom mjesečno se dogodi da neku temu ne zna prikazati kako treba. Prikaže prvih x postova, a do onih novijih ne možeš. Jednostavno - ne pokazuje ih (a zna da ih ima).

2. *SVAKODNEVNO* mi gura kao nepročitane teme koje sam ranije pročitao na Macu.

3. Svakih 2-3 mjeseca prijavi da imam nepročitanu temu, ali mi je ne prikazuje (UNREAD: x, ali u popisu nepročitanih tema nema nijedne). Zaista postoji nepričitana tema, a zašto mi je ne želi prikazati - nemam pojma.

Ima još sitnijih piz... ali ne da mi se sve nabrajati. Taj sw je poluproizvod. Barem što se Jabučnjaka tiče.
02.08.2016 | 19:33
možda je do tvog telefona
02.08.2016 | 20:13
A možda su u šumi...
02.08.2016 | 20:34
rusty kaže:
@riba - daj neki hint, screen ili nešto. Kako uvijek Apple stvari cure sve u 16... moglo bi i tu nešto procuriti, ali ne kao ono kada se ova inačica Jabučnjaka radila pa je procurila onda boja foruma u tonovima Tcoma... skoro me srce strefilo.

Moram napraviti veliki upgrade kompletnog backenda tako da možemo i PHP dignuti na neku normalnu verziju...na kraju moram kompletan template napraviti od nule, ali će se za početak replicirati trenutni izgled, osim što će template biti responsive, ako to nekome išta znači.

Dodat ću konačno da se slike u tekstovima mogu zumirati, ide i nova verzija Tapatalk plugina. Ima posla za usrat se, ali pokušavam to zgotoviti do kraja kolovoza jer do onda imam nešti više slobodnog vremena nego inače.
02.08.2016 | 20:54
Nadam se kako ikone ne budu imale razlicitu zelenu!
02.08.2016 | 20:57
Go Riba!
03.08.2016 | 12:56
Pretpostavljam u kakvim si problemima, i sam bih trebao jedan Joomla 1.5.x site upgradeati na nešto 6, 7 godina novije.
03.08.2016 | 20:33
Ubio me bootstrap, nisam baš planirao još i to svladavati, ali hajde, prihvatit ću to kao još jedan izazov.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 6 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.31 Seconds

Provided by iJoomla SEO