17.12.2003 | 04:19
Logicno covjek pita.
A mogu ja putati nesto Tomeka?
Jel ti knjiga od 600 stranica JEDAN dokument?
Nekako mi se ne cini čak ni da se maturalne radnje od cca 30 stranica printaju na "all pages". Dakle, ako printas svih 600 najednom, onda si hrabar i onda racunas da moras kakutati oko printera, hraniti ga novim buntovima papira...
Ako si knnigu podijelio, npr. po poglavljima, onda si pojedina poglavlja vec isprintao.
Ako trebas isprintati sve, a imas puno dokumenata (poglavlja), onda izvedi ovu bravuru: selektiras u Finderu dokumente koje ces printati, zatim stisnes kombinaciju tipki [shift]+[command]+P i otvorit ce ti se aplikacija i svi dokumenti, ali ce biti samo jedan print dijalog. Njega ispunis, stisnes enter (ili ako vise volis misem, onda ubodes OK) i to je to. Poanta je da ce se svi fajlovi odspulati na printer, ali dok ti vec bude isla meljava drugoga dokumenta, prvi ce vec curiti na printeru.
S ovime jednostavno ne znam zasto bi ti stroj bio ukocen dok salje, a printer (kao slabasniji dio mreze i procesorski inferioran) - prima, ako na stroju, s jednim okom prema printeru, za to vrijeme mozes raditi i nesto drugo?