12.10.2004 | 13:19
Hvala,
update još nisam napravio, no sigurno hoću kad budu uvjeti,
Riba da li ima kakve veze što su ti fileovi u User Library, a ne glavnom Libraryju, i novonastali nakon brisanja starih su se tamo stvorili!?
Mika, hvala na iskrenom odgovoru, ugodno se osjeća čovjek kad može imati povjerenja u kolegu po Macu, i dobiti neugodni odgovor na pitanje, a ne skretanje na jad i bijedu drugih ili artrozu i bolove kod bolesnih pigmeja, naročito u ovakvim slučajevima kad se dira u ime njegovo-Apple!
Istina često nije ugodna, ali nikad ne uništava čovjekovu nadu!!!
To bi i u Applu trebali skužiti pa bi lakše održali klijentelu u ova teška vremena, kad nažalost više ni certifikatu ili labelu nemreš vjerovati, ma kako se zvao ili kotirao u prošlosti!
Šteta što Apple tako skupo prodaje ovaj SuperŠipak pod konfiguraciju, pa si tek onda možeš kupiti neki dobar!! Čitaj ....kak hoćeš....
... to je sve dok mi netko ne veli "đe ti živiš" idem, a i neću da mi bilo što pokvari moju sreću, upravo ovih dana radim na tome da popravim opće uvjete iste na globalnom niveauxu,
najme podignuo sam razinu sreće, globalno, za 1%,
kao jedan od sretnih ljudi! Ostanimo u tom tonu, preporučam, slobodno se svi pridrkužite, fučkaš probleme, bit će bolje
hvala svima na pomoći!