07.11.2012 | 18:35
iMo kaže:
[quote]
kole kaže:
[quote]
www.kata-bags.com
Jedna i jedina
[/quote
U jednoj trgovini rekli su mi da Lowepro za izradu koristi bolji materijal od Kate. Znači, tvoja se dokazala po kiši? Ima li navlaku? ... Koliko dugo je imaš? Kako se drže šavovi na završetku naramenica? ...[/quote]
Lazu!!!
Snimali smo po saudijskoj arabiji i emiratima (ne, nije samo pustinja...ima predjela gdje je vlaga 98%
i prvi put smo nosili mjesano lowepro i katu.
Dalje nosimo SAMO katu...to ti valjda nesto govori
Prolazili smo kroz jedan tjesnac u perzijskom zaljevu gdje nas je cijelu noc u malom camcu valjalo more i sve, ali sve je bilo prekriveno morem i pijeskom...u kate nista nije uslo!
Da ne spominjem zadnjih 8 godina konstantnog snimanja lonjskog polja u svim mogucim uvjetima...i opet su samo kate s nama
Drze se odlicno, bacane su po aeroromima, pustinjama i prasumama, padale su u more, pokisle su nebrojeno puta i jos su tu!
Znas, ne volim fanaticno zagovarati nesto i trazio sam dlaku u jajetu...ali jos uvijek imam kate (najstariji ruksak ce sad osmu godinu, ali smo ih raubali kao rijetko tko) i mislim da cu zauvijek ostati kata fan.
Preskupa je oprema da bi ju stavljali u neke sminka fore...poput loweproa
Savovi na naramenicama...koji savovi???
Eto...niti ne znam za savove...cek da pogledam...aha, fakat, tu su
Ko novi!
Da ne bi bilo da kenjam, posaljem ti ak oces fotke sa snimanja gdje se tocno vidi udio kata torbi u nasem setupu...i naravno, u kojoj smo vukojebini.
Cak imam i malu katu sensitivity kao privatni ruksak za svakodnevnu upotrebu
I kata torbicu za novcanik.
I kata stripe za fotic
P.S.
Ne, nazalost nisam placen od strane kate za propagandu, ali kao voditelj produkcije sa dosta skupe tehnike sam odusevljen funkcionalnoscu i durabilnoscu te tvrtke.