Gotovina stiže kući !!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Gotovina stiže kući !!!

16.11.2012 | 10:42
KONAČNO !
Sretan povratak sine Domovine !
16.11.2012 | 10:58
Presuda koja je morala biti donesena davnih dana. Razlog za proslavit i popit koju veceras.
16.11.2012 | 11:00
Hvala ti Bože!
Ovo je dokaz da ima Boga, makar je sve ovo bila jedna čista međunarodna politička farsa.

Sramota i žalost za svu tu ispolitiziranu gamad, a s druge strane nesaglediva šteta i stigma za naš narod!

Još jednom, hvala Ti Bože za sretan kraj!
  • campo
  • Posjetitelj
16.11.2012 | 11:15
napokon pravda
16.11.2012 | 11:20
MEGAULTRAGIGALAJK!
16.11.2012 | 11:26
Hval Bogu za ovakvu presudu!
Ipak su oni HEROJI!!!!!
  • Sank
  • Moderator
  • 221
16.11.2012 | 12:33
Pravda je zadovoljena! Sretan povratak i dobro došli kući!
16.11.2012 | 14:21
Sretno u domovini i što prije zaboravite patnje i tu farsu.Popit ću po jednu za svakoga,možda su i odvjetnici zaslužili...ali ih ima previše a sutra je radni dan
16.11.2012 | 15:00
Bogu hvala!
16.11.2012 | 15:57
idem k Žnidaršiću po jednu litricu!
Sad kaj bum popil? Crno, belo ili plešivičko?
16.11.2012 | 18:21
Pozor! Gospodo generali, Hrvatska je spremna za obilazak i nadzor! Brojno stanje: konačno kompletni!
16.11.2012 | 19:01
Nastranu kakav je Gotovina bio vojnik (a suborci imaju samo riječi hvale za njega), kao čovjek i gospodin me užasno razočarao. Svojim bijegom i skrivanjem je pokazao koliko zapravo voli ovu državu. To što je cijelo to vrijeme njegova supruga bila neraspoređeno vojno lice, sjedila doma i primala ogromnu plaću (što se kosi sa hr zakonima) mi je samo još jedan prilog tome. Svi takvi veliki Hrvatine su nam samo odmogli.

Zašto ljudi nisu izašli na ulice mahati zastavama kada su oslobodili Ademija? Pravog gospodina, samozatajnog, koji se javio među prvima i u borbu, a i kad su ga pozvali da dokaže nevinost. Nije bježao, nije muljao već je dokazao svoje poštenje i odanost državi. Ali on je albanac, jebi ga.

Na Gotovinu, tog kako vele kriminalca prije rata, se potrošilo para i para na odvjetnike - što je od toga dobio Ademi? Čermak je bio uspješan poduzetnik pa se snašao i sam. Markač, njega neću danas...

Činjenica je, sretan sam jer su nam sad i službeno priznali da je oluja bila oslobodilačka akcija, a nesretan jer i dalje ne znamo i nismo procesuirali one koji su iskoristili pobjedu za pljačkanje, paljenje sela i ubijanje nedužnih. A to velika većina nas/vas zaboravlja i žmiri na to...

Rezime, Gotovina nije zločinac, no nipošto nije heroj kakvim ga se predstavlja. Norac je, recimo, veći heroj od njega, makar su njemu dokazali odgovornost. Nije dozvolio da ga lažni branitelji i razni ultradesničari iskoriste za rušenje legalne države, što se za Gotovinu ne bi dalo reći.

Znam da će se mnogi sad uskokodakati, i možda bi bilo bolje da šutim, ali zlo mi je od toliko krivih predodžbi o nekim generalima i žmirenja na istine, zlo od velikih hrvatina koji su u prvim redovima, a ruka im je na našim novčanicima, zlo od turbo katolika koji nam zemlju žele pretvoriti u džamahiriju. I sve se tako lijepo skupilo i ostavilo gorak okus na ovoj lijepo vijesti.
16.11.2012 | 19:54
Pravde na ovom svijetu nema i teško da će je ikada i biti.
Osobno mi je drago zbog ovakvog ishoda suđenja generalima i, moram reći, tako nešto sam i očekivao. Ne bih ulazio u to da li je Gotovina heroj ili kriminalac ili ništa od navedenog ili sve od navedenog... To je opet nešto s čim se pravni mehanizam treba baviti, a ne ja.
Najbitnija stvar u cijeloj ovoj priči je ono što je i sam Gotovina istaknuo - rat je gotov (onaj Domovinski, naravno). Case closed. Idemo dalje.
16.11.2012 | 19:56
Vanjuška: Svi takvi veliki Hrvatine su nam samo odmogli.
U čemu je Gotovina odmogao svojoj domovini?
Rezime, Gotovina nije zločinac, no nipošto nije heroj kakvim ga se predstavlja. Norac je, recimo, veći heroj od njega, makar su njemu dokazali odgovornost. Nije dozvolio da ga lažni branitelji i razni ultradesničari iskoriste za rušenje legalne države, što se za Gotovinu ne bi dalo reći.
Zašto bi Norac bio veći heroj ako je osobno učinio zločin za koji postoje svijedoci?
Kada je to Gotovina pokušao srušiti legalnu državu?!!???? Osim ako pod tim ne podrazumijevaš SFRJ.

Ademiju skidam kapu, no njega nisu sudili za zločinačko udruženje na čelu s Tuđmanom, Šuškom... brkaš karte

Činjenica je, sretan sam jer su nam sad i službeno priznali da je oluja bila oslobodilačka akcija, a nesretan jer i dalje ne znamo i nismo procesuirali one koji su iskoristili pobjedu za pljačkanje, paljenje sela i ubijanje nedužnih.

S tim se u potpunosti slažem s tobom, ali doći će vrijeme kada će se i to riješiti, još nismo riješili ni 2. svj. rat.
16.11.2012 | 19:58
Možda bi bilo dobro da si ti umjesto njega bio na prvim crtama i da te okrive kao suučesnika zločinačke organizacije. Pa bi bilo fer i korektno da se svojevoljno uputiš u Haag po pitaj Boga kojim neutemeljenim točkama optužnice jedne Haške tužiteljice( marionete političke volje nekompetentnih kapitalističkih država, koje su uzgred rečeno provodile stoljetni genocid prema svim narodima u Europi i van nje), pa da tamo odsjediš onoliko godina koliko je potrebno za politička previranja i ciljeve određenih skupina.

Sram te bilo, dabogda te prosvijetlilo i shvatiš kakve budalaštine iznosiš. Od svih generala on je jedini profesionalni vojnik, kadar, koji je iz svog stečenog znanja zaslužio tu titulu, a ostali su je manje više dobivali iz političkih razloga.

U ratu, pogotovo narodnooslobodilačkom, sa embargom, bez puške i municije, teško možeš postići tražene ciljeve, a da se neke stvari ne odigraju ispod stola.

O dobivanim čudnim i nezasluženim mirovinama su akti ratnih profitera, jer zaista da nas je bilo 400 injak tisuća registriranih branitelja, mislim da bi sa takvom vojskom razvalili pola Europe, a ne osigurati suverenitet države i granica.

Smatram da nešto nije u redu sa tobom i da ti je neko napunio glavu sa sranjima koja si elegantno popušio.

Srami se

Moram priznat da si me iznenađujuće uzrujao svojim istupom, no vjerojatno je riječ o tvom neznanju i manjku logike koja proizlazi iz vrlo uskog spektra gledanja na opće stanje koje je vladalo početkom 90-tih
16.11.2012 | 20:30
Ja se osobno nadam da će čovjek napisati biografiju i malo rasvijetliti stvari vezane uz Legiju prije rata i kasnije svoju ulogu u ratu i posebno Oluji. Koliko god se ponavljaju neke stvari vezane uz razdoblje '91-95, ima masu događaja koje je gotovo nemoguće razumjeti.

Meni se čini da je Ante Gotovina jedan od onih kompleksnih ljudi (poput recimo Jobsa da ne idem daleko) koji imaju dosta negativnih i pozitivnih osobina koje im garantiraju zanimljiv život uz naravno (ne)zasluženo obožavanje ili mržnju.

Naravno da mi je drago što je danas oslobođen, ali me zanima kako se uopće našao u cijeloj situaciji i zašto je toliko kontroverzi vezano uz njegovo ime.

O prezimenu da i ne govorim, po cijeloj državi dućani nude popust za Gotovinu.
16.11.2012 | 21:04
Vanjuška kaže:
Nastranu kakav je Gotovina bio vojnik (a suborci imaju samo riječi hvale za njega), kao čovjek i gospodin me užasno razočarao. Svojim bijegom i skrivanjem je pokazao koliko zapravo voli ovu državu. To što je cijelo to vrijeme njegova supruga bila neraspoređeno vojno lice, sjedila doma i primala ogromnu plaću (što se kosi sa hr zakonima) mi je samo još jedan prilog tome. Svi takvi veliki Hrvatine su nam samo odmogli.

Ako Gotovina ne ispriča svoju stranu priče nikad nećemo saznati zašto nije odgovarao na pitanja Haaških istražitelja u Zagrebu. Zašto je pobjegao? To što mu je žena primala plaću za sjedenje doma, možda je nekakva kompenzacija?!

Vanjuška kaže:
Zašto ljudi nisu izašli na ulice mahati zastavama kada su oslobodili Ademija? Pravog gospodina, samozatajnog, koji se javio među prvima i u borbu, a i kad su ga pozvali da dokaže nevinost. Nije bježao, nije muljao već je dokazao svoje poštenje i odanost državi. Ali on je albanac, jebi ga.

Tu se slažem s tobom. Ademi mi je bio zapovjednik u Šibeniku. I od prvog dana tvrdim da on nije mogao napraviti/narediti za ono za kaj su ga optuživali jer jednostavno nije takav čovjek. I užasno mi je drago što su moje riječi i službeno potvrđene.

Da citiram Gotovinu: "Ovo je točka na i. Rat pripada prošlosti. Okrenimo se svi zajedno budućnosti."
  • campo
  • Posjetitelj
16.11.2012 | 21:26
Domovinski rat je bio častan i braniteljski protiv hordi koljača i rušitelja. Danas je sud u Haagu morao popustiti jer su mu se smijali svi vojni instituti u svijetu radi njihove teorije o bombardiranju. Hrvatska je izdržala 17 godišnji britanski pritisak u svrhu izjednjačavanja žrtve i agresora. ja sam bio 3,5 godine u ratu danas je tek rat završio a ovi izmanipulirani novinarskim pričama neka se srame i počnu konačno poštivati generale čija se strategija izučava na svim vojnim učilištima o tome vam neće pisati novinari jutarnjeg sigurno,..u akciji oluja stradalo je stotinjak civila toliko ih je u iraku stradalo od 10 ujutro do podne svakog dana. rat je nažalost rat ali današnja pobjeda je ravna oluji
  • campo
  • Posjetitelj
16.11.2012 | 21:35
a ti Vanjuška molim te sa takvim teorijama ,..kad je Gotovina bježao imao je ondašnji haški sud ( to nije današnje tužilaštvo) za leđima i ovde Mesića koji je opstruirao obranu nedajući nikakve dokumente obrani nego lažne i prepravljene transkripte ( to sve imaš na stranicama haškog suda).. Današnji suci koji su oslobodili Gotovinu poslušali su Američke generale i ocjenili besmislenim optužene za neselektivno bombardiranje a radi se o upravo suprotnoj najhumanijoj vojnoj operaciji svih vremena (pogledaJ kako to izraelci rade)
  • campo
  • Posjetitelj
16.11.2012 | 21:40
da ste bili na bilo kakvom bojištu znali bi što znači vojni genij. Kad je Gotovina došao na sektor jug mi smo samo gledali bježanje srba. to vam je živa istina a vi koji čitate povijest iz jutarnjeg jako mi je žao tamo nema istine
16.11.2012 | 21:46
Ja sam ovo danas uglavnom uspješno izignorirao, a vidim da smo i nakon povratka generala i dalje jednako siromašni i nezaposleni. Hoće li danas podignut moral pomoći? Ne znam, nadam se da hoće. Ono što sam ja večeras vidio je samo gomila pijanih koji slušaju Thompsona. Nadam se da će isti ti ujutro, sada s dvostruko jačim moralom, prionuti na posao da se izvučemo iz govana. Zapravo je sam Gotovina najbolje rekao - treba se (konačno) okrenuti budućnosti.
16.11.2012 | 21:49
campo , ja sam tamo stradao, i dobro znam situaciju. Pusti ih, povjest će ionako pokazati, kao i danas, barem otprilike, kako je bilo. Nije mi namjera bila "đe's bio", nego podijeliti radost, da je ipak pravda pobijedila. Za ostalo "pusti vodu".
16.11.2012 | 21:53
@ dpasarić, ako bi htjeli produbiti topic, treba otvoriti novi sa tom temom. Imalo bi se puuuno za reć. Nažalost. Ali gledajmo u budućnost. Povijest nas samo uči. Ako želimo. Inaće smo tu gdje smo i sad.
  • mileni
  • Posjetitelj
16.11.2012 | 21:54
Kakav je Gotovina kao covjek - ne znam, ne poznajem osobno covjeka, a medijskim naklapanjima ne vjerujem ni 1%. Nazalost, vecina ipak vjeruje.
No za mene osobno je heroj. Kao i vecina ostalih generala.

Nije se prijavio dobrovoljno u Haag? Ti bi se prijavio na taj kvazi sud? Jesi se prijavio kao Gotovina kad je trebalo, na samome pocetku rata?
Ono sto o covjeku znam, ili je barem ocito: Odlican general, a to je i dokazao. Nije izbjegavao ratiste kao mnogi "veliki Hrvati" koje spominjes, bas suprotno. I ono kljucno, profesionalni vojnik, jer vidjelo se koliko je covjek protiv tih zlocina i njegove reakcije na iste.

Da je zlocina bilo, bilo je. Bude ih u svakome ratu, to je ocito neizbjezno. Nazalost. Da se treba suditi tim ljudima - treba, bez obzira na kojoj strani su bili. Jer ubijati, silovati i pljackati ne ide bas u domenu "obrane" drzave, i ti koji su to radili su sramota za sve nas.

No Gotovina ocito nije jedan od tih. Kao sto je i ocito da nije bilo price o nikakvom zlocinackom pothvatu nase drzave naspram "srpskom nejaci". Isto tako se iskreno nadam da ce ubrzo sva ova prica zavrsiti, pa da se vec jednom prestanu spominjati silni ratovi. Mada iskreno sumnjam u to, jer jos uvijek se prepire ekipa u vezi WWII, kako onda da prestanu u vezi ovog rata?

Opcenito bih dao prijedlog da se zabrane politicki topici na jabucnjaku. Ima pregrst portala i foruma te namjene, cak i previse. Jos jedan stvarno nije potreban
16.11.2012 | 21:54
Kaj se danas nekaj dogodilo? :o)
16.11.2012 | 22:05
campo kaže:
Današnji suci koji su oslobodili Gotovinu poslušali su Američke generale i ocjenili besmislenim optužene za neselektivno bombardiranje a radi se o upravo suprotnoj najhumanijoj vojnoj operaciji svih vremena...

Jedna od stvari koja me danas zaintrigirala kad sam na par mjesta čuo da ne postoji dokaz da je ijedna civilna osoba poginula tijekom tog "prekomjernog granatiranja" Knina. Više manje znamo za izraz "Collateral damage", Holywood i CNN su nas iztrenirali još tamo od slika iz rata u Iraku. Plus, kako tko, neki od nas su i iz prve ruke vidjeli određene stvari. Ti si bio 3 i po godine, svaka čast, nadam se da nisi platio previsoku cijenu trpeći posljedice na ovaj ili onaj način. Meni je i šest mjeseci bilo sasvim dovoljno.

Ali izgleda da je stvarno cijela stvar sa "prekomjernim granatiranjem" bila nategnuta. U dokumentima koje sam danas vidio spominje se nekih šest kratera od granata koje su u Kninu pale na 200 ili više metara od vojnih ciljeva. I isto tako se čini da je utvrđeno na sudu da od granatiranja Knina nije stradala niti jedna civilna osoba. Ovo je baš naglašeno u žalbi.

Kad se uzme u obzir da je ovo razlog zašto smo imali frku oko ulaska u Evropsku uniju, neke stvari baš nemaju smisla. Zašto baš Gotovina? Da su u pitanju Glavaš ili Merčep, ili netko treći, bilo bi sve razumljivije. Ovako, nadam se da će Gotovina pod stare dane sjest i napisati jednu malu autobiografiju.

I da se pozovem na spomenutu žalbu: www.icty.org/x/cases/gotovina/custom6/en/110516.pdf

"The Trial Judgement's fundamental finding is that HV violations of Article 51, paragraph 2 of protocol 1 was of such an exceptional scale and gravity that it constitutes crimes against humanity. It finds in particular that the deliberate targeting of whole towns was so extreme that it was the direct and primary cause of the mass exodus of 20.000 civilians. In this context, the persecutory attack of unlawful attack is not merely one act among other; rather, it is helped to constitute the very essence of the widespread or systematic attack against the civilian population.

What is the proof in support of this far-reaching conclusion? Quite simply, the totality of the evidence is that 1.200 artillery projectiles were fired in urban areas but without a finding of even a single civilian death or injury and without any proof of extensive destruction of civilian objects under such circumstances is a massive deliberate attack against a civilian population the only reasonable inference. The conclusion would have to be that despite a criminal policy the HV forces were so exceptionally incompetent that none of their 1.200 projectiles succeeded in hitting a single civilian."
16.11.2012 | 22:19
Gotovina je istinski heroj, a u Oluji nije bilo nikakvih zločina počinjenih s hrvatske strane. Sve ostalo je četnička propaganda.

Lijepo je nakon dugo vremena vidjeti zajedništvo ljudi na ulicama i osjetiti neku pozitivu u zraku.
16.11.2012 | 22:27
Čitam i mogu zaključiti kao je nekim akrivo što čirilicom ne pišemo. Na današnji dan, ako netko nema što pametno za reći, neka ima gubicu zatvorenu.
Gotovina je heroj, a da ne voli Hrvatsku, ne bi je išao ni braniti!
17.11.2012 | 00:00
zabac kaže:
Čitam i mogu zaključiti kao je nekim akrivo što čirilicom ne pišemo. Na današnji dan, ako netko nema što pametno za reći, neka ima gubicu zatvorenu.

Od prve do tvoje zadnje riječi dijelim kritiku "onima" koji nisu zaslužili ni da se čita što pišu. Pisati takve izjave je diranje temelja naše suverenosti, pa makar pisali o bilo kojem branitelju koji je svim srcem branio svoju/našu domovinu!

Kako kažu generali....okrenimo se budučnosti SVI zajedno!

Kako su neki naveli....bolje je zaključat ovu temu samo iz razloga da ne čitamo ono što nekima može i srce slomiti.
17.11.2012 | 00:20
zabac kaže:

Nisam se uopće htio uključivati u ovu diskusiju ali ovakvih komentara mi je pun kufer! Neću sad puno razglabati jer se slažem da se na današnji dan i ne treba previše raspravljati, treba samo nazdraviti tome da su oslobođeni ljudi koji nisu krivi za ono što su optuženi... Sutra, sutra bi se već i moglo, ne oko njihove krivnje, nego oko okolnosti višegodišnjeg bijega općenito... Zapravo sam se samo htio osvrnuti na ovakve komentare "...krivo što ćirilicom ne pišemo..." Ne, nije mi krivo... Ali isto tako nemogu i neću padati u euforiju sa baš svakim "Velikim hrvatom" koji su(neki od njih) ovoj državi oduzeli, ne, zapravo ukrali imovine, više nego što je to učinio bilo koji rat!
Ali vezano uz temu... Dižem čašu generalima, i dobro došli kući!
I da citiram samog Gotovinu: "Rat je gotov, okrenimo se budućnosti!"
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 25 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, jura22, moragd, Riba, temeljnik, Anonimci (901)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.24 Seconds

Provided by iJoomla SEO