19.11.2012 | 01:33
zabac kaže:
@smayoo, nije sporan zločin, nego je to nacionalno obojano, kao ratni zločin hrvata nad nedužnim familijom. To je problem, a ratom ga nažalost nismo iskorijenili, jer uvjek bude "četnika" koji misle da su ispred ostatka stanovništva u ovoj državi.
Spominješ napušene, dugine boje, srbe, četnike, ovo ono. Čitaš li ti sebe? Jer pametnome je jasno iz tvojih postova da si šovinist i homofob? Ako si i vjernik, osvajaš set noževa, jer jebiga, to je sveto trojstvo....
Možeš li shvatiti jednu stvar: ZLOČIN je ZLOČIN, a ako ih ne osudimo, nismo bolji od njih. Nemoj gledati trun u tuđem (srpskom) oku, dok u svom imaš balvan... Slažemo se i ti i ja da su htjeli (tko? netko!) krivotvoriti povijest, žrtvu (nas) pretvoriti u agresora i sve ostale pizdarije. Razlika je jedino u tome što ja znam da nismo to što su nam imputirali i savjest mi je skoro pa mirna, no neće proći i smiriti se sve dok ne riješimo NAŠE zločine, a bilo ih je.
Koliko je trebalo da se dođe do Glavaša? A u saboru (SIC!) sjede likovi koji ne priznaju odluku suda ni dokaze. Koje ne jebe pet posto što je čovjek radio za vrijeme rata, jer je to radio prema NJIMA. Meni je nejasno kako se veliki kršćani mogu s time pomiriti, jer oni, mi, je nebitnastvar u cijeloj priči, rabota je bitna.
A što sa Milan Levarom? On je junak, ma junačina, i ubili ga jer nije htio zataškati zločine. Ubojice još nisu nađene, a ubojice su - Hrvati. Veliki katolici naravno, jer nema drugih. Što bi za njega rekao? I on je mafijaš bio?
Nemoj biti licemjer, može?