19.11.2012 | 13:16
Vanjuška kaže:
cariblanco kaže:
Čitam i ne vjerujem @Vanjuška pa ovaj tekst ti ne bi prošao ni u nekom sf-filmu
"Kako sam gore napisao - zajebali su ga, a onda je on zajebao sve nas. Vjerujem, da se može vratiti na početak, sve bi napravio drugačije, a mi bi danas bili mala Švicarska ili bar na putu da postanemo takva zemlja, bez lopova, korupcije, a pogotovo pravijih i većih hrvata."
Oprosti ali ovako razmišljaju pubertetlije..i tko ti je samo glavu s takvim načinom razmišljanja napunio? Moraš naučiti razlikovati realnu politiku od prividne i btw. nije nikakva Banja Luka "spašena",kolko znam još je glavni grad Republike Srpske
Mea Culpa, mislio sam na Bihać, a napisao Banja luka - pobjeglo.
Razmišljanja? Molim te, ti si možda zaboravio ono vrijeme, no znalo se javno da se čovjek premišlja bi zbrisao ili ne, Račan i vlada su zbog pritiska desničarskih elemenata kalkulirali cijelo vrijeme i odugovlačili sa predajom optužnice da mu daju priliku da pobjegne. Da su ga promptno uhapsili,
digli bi se ti i tebi slični i pokrenuli građanski rat, poubijali bi se
zemljačine sa krvavim rukama i
pošteni građani koji poštuju zakon.
Nisam se htio prije javljati,ali sam čitao sve s dubokim razumjevanjem.Mislio sam da će netko od staffa opomenuti vanjušku zbog teksta iznad napisanog,vidim da nema ništa od toga.Pravila koja sam prihvatio dolaskom na forum zabranjuju vređanje ćlanova.Moj prvi post u ovoj temi je bila dobrodošlica generalima a drugi vidite gore.Možda sam i ja uvrijedio vanjušku,ali sam bar napisao Oprosti ali tako razmišljaju pubertetlije.Vidite ono boldano šta mi je odgovorio!Nazvao me je zemljačinom s krvavim rukama a on spada u poštene građane koji poštuju zakon.Neznam iz kojeg je konteksta to izvukao,iz ovog napisanog to ne bi uspjelo ni Nostradamusu.
Ovo je očiti primjer sljepima da progledaju i da vide s kim imaju posla.Takvo tendenciozno pisanje dugo već nisam vidio.Izgleda da se jedini nije mogao radovati na taj dan,pa nam je namjerno i temu obezvrijedio,počeo je u granicama a nakon toga se je obahatio i samo je čekao priliku nekoga nazvati klerofašistom i sl. pridjevima.Pogledajte malo cijelu temu,odvojite pola sata i s razumijevanjem sve pročitajte i ako otkrijete njegove namjere,onda možete reći za sebe da znate čitati između redova.Rat u BiH,Tuđman,HDZ,crkva i generali se kod njega spominju samo u negativnom kontekstu,kao da te institucije i događaji (rat u BiH) ili Tuđman nisu ništa dobro napravili u svom postojanju?Kako je on mene nazvao huškačem građanskog rata i zemljačinu s krvavim rukama,mogao bi i ja njega pitati jel mu žao da mora gledati Hrvatski grb na zastavi i plakati za zvijezdom koja ga je godinama štitila njega i njegovu obitelj s mnogim nerealnim privilegijama koje su uživali u komunizmu i tada to nije bilo profiterstvo
Ali neću jel ja nisam Nostradamus poput njega,pa ne mogu znati od kuda iz njega gorčina i mržnja izlazi.
Molim staff jabučnjaka da nekako kazni člana vanjušku jel me je bezraložno izvrijeđao u prva dva posta.Tu je sve jasno i nema ništa u tim postovima između redova,pa ako to netko ne vidi neka krene ponovo u školu.Nisam siguran da ova tema ima smisla više,bilo bi najbolje ostaviti samo pozdrave generalima a drugo prebaciti u neku drugu temu,pa tko ima volje nek raspravlja ili ove druge postove pobrisati