Gotovina stiže kući !!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Gotovina stiže kući !!!

19.11.2012 | 02:09
Argumentima sam dokazao da nisi u pravu, citirao ti zakonske odredbe koje definiraju prava žena na porodiljnom dopustu, a ti slobodno tvrdoglavi i dalje.
19.11.2012 | 02:18
Reakcije susjeda na presudu Gotovini i Markaču. Počinju pokazivati svoje pravo lice.

danas.net.hr/balkan/u-beogradu-palili-hr...esa-klat-cemo-hrvate
19.11.2012 | 03:01
Ovo je stvarno bilo ružno, nisko i posve nepotrebno. Što ti to znači? Takvih kretena ima u svim zemljama svijeta. I u Srbiji, i u Hrvatskoj, ima ih čak i u jednoj bogatoj i sređenoj Norveškoj. I što sad? Oni dobiju 5 minuta medijskog prostora i ti to ekstrapoliraš u "pravo lice" cijelog jednog naroda? Znaš li kako se to zove? Ma znaš, siguran sam...
19.11.2012 | 03:12
Jednima heroj, drugima zločinac. To je neminovnost ljudskog roda. Oduvijek je tako bilo. Na glavnom zagrebačkom trgu - Josip Jelačić koji je porazio Lajosa Kossutha i ugušio mađarsku revoluciju, na Hősök tere u Budimpešti - Lajos Kossuth koji je klicao među Mađaronima "Gdje je ta Hrvatska? Ja je ne vidim na karti Mađarske!".

Kaže stih iz pjesme: "Poraženi pjevaju junačke pjesme, dok pobjednici za to vrijeme mudro šute.".
19.11.2012 | 04:06
S malom, čist malom dozom ironije, da li je ovo nešto što bi se moglo nazvati Mandela-sindrom, kad čovjek izađe iz zatvora veći nego što je ušao?

19.11.2012 | 10:47
Ma nije mendela sindrom. Nije ih gotovina ni otjerao. Mi koji smo bjezali od strane srba znamo s cim smo bjezali. Kesa u ruke i pjeske. A njima puni traktori i sleperi.sve bilo organizovano. Elem nejse , ne znam za vanjusku, ali ja sam u to vrijeme citao omrazeni feral, i sve sto su napisali ispostavilo se da je istina. I lora, i glavas, i mercep i norac ..... Samo sto neki nece to da priznaju.
  • campo
  • Posjetitelj
19.11.2012 | 11:11
Baš suprotno ispostavilo se da je sve bila laž i dobro plaćeno pisanje ferala (soros)nasljednik ferala je sada jutarnji. HV je časna vojska bila i ostala (u nijednom ratu nijedna vojska nije imala tako mali broj zločina a kakav je bio protivnik bilo je logično da ih bude mnogo više) ja sam od 91 bio u ratu i odmah su nam časnici govorili o tome ,..a ta politika je dolazila od Glavnog stožera gdje su bili predsjednik i ministar obrane glavni. U tome i je veličina presude jer su rehabilitirani upravo oni a ne samo generali
19.11.2012 | 11:36
scarface32 kaže:
Nije ih gotovina ni otjerao.

Pa to se u principu zna. Da ih je vojska tjerala, to bi trajalo dulje vremena, bilo bi puno više mrtvih i sve bi ličilo na dio slika viđenih u npr. Vukovaru ili Srebrenici. Ovdje nije bilo kontakta i jedino što nije baš jasno - zašto? Nekakav plan je morao postojati. Na Wikipediji se spominje Martić. Organizatori su htjeli izazvati reakciju vojske iz Srbije ili neku reakciju UNa ili EU ili tko bi ga znao?!

Za Gotovinu, mislim na ono što je rekao u Zagrebu, na ovo što je rekao za srpske novine i taj izraz lica. Vidio sam i kako je izgledao na Pantovčaku. Lust for life, ili u njegovom slučaju, joie de vivre.
19.11.2012 | 11:41
Ali ga i srbi pretjeraju. Cuj 1600 ubijenih srba. Stvarno nisu normalni.
19.11.2012 | 12:03
scarface32 kaže:
Ali ga i srbi pretjeraju. Cuj 1600 ubijenih srba. Stvarno nisu normalni.

Pa broje i one izginule po ratistima

Kao i one izbjeglice sto su ih Arkanovci hvatali po Srbiji, pa na silu dovodili u Erdut...
19.11.2012 | 12:22
Mislim da se radi o broju kojeg iznosi neka njihova udruga koja se bavi srpskim civilnim žrtvama, te da je to ukupan broj srpskih civilnih žrtava u ratu u HR i BIH. Prema njihovom popisu. Nije ga nitko validirao, naravno, ali to ne znači da je on per se netočan ili prenapuhan. Da bi se takvo što ustvrdilo, trebalo bi imati neki dokaz, odnosno protuargument (npr. dokazati da dio tih žrtava nije bio civilni, nego vojni ili paravojni, ili da je dio žrtava dvostruko evidentiran, ili...). Bez toga su izjave kako oni pretjeruju ili kako je ovaj ili onaj osobno bio u ratu i primio naređenja da se takve stvari ne rade - samo rekla-kazala.
19.11.2012 | 12:52
Smajo poslije ovog clanka da im vjerujem?

www.e-novine.com/region/region-bosna/74496-Vae-samo-umrete.html
19.11.2012 | 13:16
Vanjuška kaže:
cariblanco kaže:
Čitam i ne vjerujem @Vanjuška pa ovaj tekst ti ne bi prošao ni u nekom sf-filmu

"Kako sam gore napisao - zajebali su ga, a onda je on zajebao sve nas. Vjerujem, da se može vratiti na početak, sve bi napravio drugačije, a mi bi danas bili mala Švicarska ili bar na putu da postanemo takva zemlja, bez lopova, korupcije, a pogotovo pravijih i većih hrvata."

Oprosti ali ovako razmišljaju pubertetlije..i tko ti je samo glavu s takvim načinom razmišljanja napunio? Moraš naučiti razlikovati realnu politiku od prividne i btw. nije nikakva Banja Luka "spašena",kolko znam još je glavni grad Republike Srpske

Mea Culpa, mislio sam na Bihać, a napisao Banja luka - pobjeglo.

Razmišljanja? Molim te, ti si možda zaboravio ono vrijeme, no znalo se javno da se čovjek premišlja bi zbrisao ili ne, Račan i vlada su zbog pritiska desničarskih elemenata kalkulirali cijelo vrijeme i odugovlačili sa predajom optužnice da mu daju priliku da pobjegne. Da su ga promptno uhapsili, digli bi se ti i tebi slični i pokrenuli građanski rat, poubijali bi se zemljačine sa krvavim rukama i pošteni građani koji poštuju zakon.

Nisam se htio prije javljati,ali sam čitao sve s dubokim razumjevanjem.Mislio sam da će netko od staffa opomenuti vanjušku zbog teksta iznad napisanog,vidim da nema ništa od toga.Pravila koja sam prihvatio dolaskom na forum zabranjuju vređanje ćlanova.Moj prvi post u ovoj temi je bila dobrodošlica generalima a drugi vidite gore.Možda sam i ja uvrijedio vanjušku,ali sam bar napisao Oprosti ali tako razmišljaju pubertetlije.Vidite ono boldano šta mi je odgovorio!Nazvao me je zemljačinom s krvavim rukama a on spada u poštene građane koji poštuju zakon.Neznam iz kojeg je konteksta to izvukao,iz ovog napisanog to ne bi uspjelo ni Nostradamusu.

Ovo je očiti primjer sljepima da progledaju i da vide s kim imaju posla.Takvo tendenciozno pisanje dugo već nisam vidio.Izgleda da se jedini nije mogao radovati na taj dan,pa nam je namjerno i temu obezvrijedio,počeo je u granicama a nakon toga se je obahatio i samo je čekao priliku nekoga nazvati klerofašistom i sl. pridjevima.Pogledajte malo cijelu temu,odvojite pola sata i s razumijevanjem sve pročitajte i ako otkrijete njegove namjere,onda možete reći za sebe da znate čitati između redova.Rat u BiH,Tuđman,HDZ,crkva i generali se kod njega spominju samo u negativnom kontekstu,kao da te institucije i događaji (rat u BiH) ili Tuđman nisu ništa dobro napravili u svom postojanju?Kako je on mene nazvao huškačem građanskog rata i zemljačinu s krvavim rukama,mogao bi i ja njega pitati jel mu žao da mora gledati Hrvatski grb na zastavi i plakati za zvijezdom koja ga je godinama štitila njega i njegovu obitelj s mnogim nerealnim privilegijama koje su uživali u komunizmu i tada to nije bilo profiterstvo

Ali neću jel ja nisam Nostradamus poput njega,pa ne mogu znati od kuda iz njega gorčina i mržnja izlazi.

Molim staff jabučnjaka da nekako kazni člana vanjušku jel me je bezraložno izvrijeđao u prva dva posta.Tu je sve jasno i nema ništa u tim postovima između redova,pa ako to netko ne vidi neka krene ponovo u školu.Nisam siguran da ova tema ima smisla više,bilo bi najbolje ostaviti samo pozdrave generalima a drugo prebaciti u neku drugu temu,pa tko ima volje nek raspravlja ili ove druge postove pobrisati
19.11.2012 | 14:44
Campo buraz...stvarno necu da se mesam,i ne zelim da ulazim u Vashu Hrvatsku stvar,niti sam zlocinac,niti sam zrtva(iz Srb sam)...odrastao sam u delu Srbije(Sumadija)gde je 98% Srba,i nikad nisam ni razmislajo da neki komsija moze da mi bude neprijatelj ili sta vec,a kamoli da je druge vere,ili nacije...niti sam kao skolarac znao da ima razlike u imenu Ante,Stipe,Adnan,ili Milan,Marko,Milorad......a nisam vise ni mladac...72 god....ono cuveno sto je hebala Variolavera,i svi Fucking ratovi na Balkanu....a sto je mogla bar malo da Uhvati onaj Ferijalni voz od par soma dinara i da bar malo bleji Europom..........ali nemoj molim te da me podsecas sa Svojim stavom,na ove moje zemljake,koji nisu videli nista vise od Pink Tv,citanje Kurira...a nemaju dva postena Kisna petka.....i koji vaspitavaju decu da je Grand muzika Srpska kultura,koja je kolko znam uvatila maha i kod vas,samo pod zanimljivim imenom CAJKE.....
Imam More Do Jaja Ortaka Hrvata,Muslimana....i ne zelim da ih Izgubim.....
Nista licno...ovde smo svi zbog Mac-a.....a Gospodin Gotovina ce vec da se snadje,veruj mi mnogo bolje i od tebe i od mene....
Haug...
19.11.2012 | 15:32
Gtovina viđen s MacBook Pro s 13" retina zaslonom!
19.11.2012 | 15:57
cavarovobrdo kaže:
Gtovina viđen s MacBook Pro s 13" retina zaslonom!

Savjetujem svima da ignorirate Vanjušku, ja se trudim nekoliko dana. Taj čovjek je vrlo ozbiljno opterećen teorijama zavjere i kojekavog šita iz tiska, iskrivljene logike i vrlo udobne guzice koja je cijeli rat očito prosjedila u nekoj finoj foteljici, klopici, u jako dobro ugrijanoj prostoriji, bez imalo suosjećanja prema ljudima koji su bili na bojištu, njihovim suborcima, poginulima, koju su mu na koncu osigurali da i dan danas sjedi u svojoj udobnoj zagrijanoj foteljici. Politiku, mafiju ove ili one na stranu jer toga u svakom ratu ima i više no što mislimo, pogotovo našem koji je ujedno bio vrlo politički nategnut sa mnogo previranja i straha. Domovina je osamostaljena zahvaljujući svima i amen, a Vanjuška i oni sličnog mu mišljenja kao veliki moralisti, slobodno izađite sa stotinama tisuća drugih ljudi, pa prosvjedujte protiv kriminalaca, profitera i sl. za boljitak ove države. U tome ću Vas podržati 100%, pa Vam se i pridružim. Budi sretan s onime što imaš, a ako želiš bolje onda počni od danas, a nemoj seruckat i likovat po prošlosti.

Bilo kakve argumentirane kritike na njegov račun ne želim davati iz više razloga.....da ne prijeđe u vrlo teške uvrijede na više osnova. I kao vrlo friški član ovog foruma.....smatram da se ova tema treba ugasiti, a onim dvoličnim i nevjernim Tomama kao katolik želim brz oporavak.
19.11.2012 | 15:58
cariblanco kaže:
Mislio sam da će netko od staffa opomenuti vanjušku zbog teksta iznad napisanog,vidim da nema ništa od toga.Pravila koja sam prihvatio dolaskom na forum zabranjuju vređanje ćlanova.

Ako nismo tebe prije toga opomenuli, zašto bismo njega? To što si napisao "Oprosti ali..." samo je licemjerna floskula. "Oprosti ali..." znači "znam da će te to uvrijediti, ali svejedno ću to napisati" (valjda zato što si to i želio?).

Vidite ono boldano šta mi je odgovorio!Nazvao me je zemljačinom s krvavim rukama a on spada u poštene građane koji poštuju zakon.Neznam iz kojeg je konteksta to izvukao,iz ovog napisanog to ne bi uspjelo ni Nostradamusu.

Ako te to vrijeđa, onda lijepo odgovoriš "uvrijedio se me tom izjavom i tražim da se ispričaš". To je civiliziran način komunikacije.

Molim staff jabučnjaka da nekako kazni člana vanjušku jel me je bezraložno izvrijeđao u prva dva posta.
[/quote]

Zašto? Nije posegnuo ni za kakvim vulgarizmom, niti je dirnuo u ičije ustavno pravo, nije te napao ni etnički, ni vjerski, ni rasno, ni... Odlučili ste se obojica za grublji ton diskusije i sad nešto očekuješ od staffa? Ako ste obojica odrasli i kulturni ljudi, najprije ćete uvidjeti da ste obojica (namjerno) izrekli nešto što je onom drugom uvredljivo, pa ćete se obojica jedan drugom ispričati. Javno. Kako ste se i izvrijeđali. Ili nećete. Što opet najviše govori o vama.
19.11.2012 | 16:00
JOHN kaže:
Savjetujem svima da ignorirate Vanjušku, ja se trudim nekoliko dana.

Nažalost, nije ti uspjelo.

Bilo kakve argumentirane kritike na njegov račun ne želim davati iz više razloga

A čemu onda ovaj post uopće?
19.11.2012 | 16:01
Pa baš upravo da se spriječe takve neugodnosti, pošto je tema preosjetljiva, politički i nacionalno nabijena, bolje je sve to spriječiti nego liječiti.

Zato mi demokracija u jednoj stvari nikad nije najbolje sjela......previše je tu slobode govora, a da nema sankcija. Pogotovo se to odnosi na medije koji su žešči provokatori i ljige svoje klase, čast iznimkama mada mi nijedna sada ne pada na pamet!
19.11.2012 | 16:02
amsterdamxxx kaže:
ali nemoj molim te da me podsecas sa Svojim stavom,na ove moje zemljake,koji nisu videli nista vise od Pink Tv,citanje Kurira...a nemaju dva postena Kisna petka.....i koji vaspitavaju decu da je Grand muzika Srpska kultura,koja je kolko znam uvatila maha i kod vas,samo pod zanimljivim imenom CAJKE.....

X
19.11.2012 | 16:05
JOHN kaže:
Pa baš upravo da se spriječe takve neugodnosti, pošto je tema preosjetljiva, politički i nacionalno nabijena, bolje je sve to spriječiti nego liječiti.

Pa onda spriječi tako da ne napišeš ništa. Ovako si opet izrazio svoj stav, zauzeo stranu, dao nikakve argumente i stavio na stol svoju uvredu za Vanjušku. Koje si time neugodnosti spriječio?
19.11.2012 | 16:08
smayoo kaže:
JOHN kaže:
Savjetujem svima da ignorirate Vanjušku, ja se trudim nekoliko dana.

Nažalost, nije ti uspjelo.

Bilo kakve argumentirane kritike na njegov račun ne želim davati iz više razloga

A čemu onda ovaj post uopće?

Pa da pomognem drugima i malo smanjim pritisak koji mi je čovjek stvorio.

A kritike stvarno nisu bile argumentirane, onako više općeg karaktera, ništa specificirano jer to ne zaslužuje. Prošlost ostaviti iza sebe, zato ratovi dobrim dijelom nastaju, zbog neriješenih računa iz prošlosti!
19.11.2012 | 16:09
Bravo!!!
Sve neistomisljenike treba kazniti...zato sto misle i ne slazu se, nisu pravi hrvati!

Kako ne kuzite, o nacionalisti koji se volite zvati patriotima...vasi stavovi su najslicniji onim po kojima najvise pljujete...vi biste za vrijeme komunizma bili najveci partijci (sto je povijest i pokazala...krivousti lopov i svita).
Vi zabranjujete slobodu govora i misljenja, trazite sankcije za neistomisljenike i stvarate tabue.
Dok je vas i vaseg nacina razmisljanja, hrvatska ce ostati jos jedna od rupa na balkanu koji cijeli civilizirani svijet gleda sa podsmjehom.
19.11.2012 | 16:18
smayoo kaže:
JOHN kaže:

Pa onda spriječi tako da ne napišeš ništa. Ovako si opet izrazio svoj stav, zauzeo stranu, dao nikakve argumente i stavio na stol svoju uvredu za Vanjušku. Koje si time neugodnosti spriječio?

To se odnosi na vodeće ljude ovog foruma koji imaju tu mogučnost, a ne promatrat sa strane kako će se masa ljudi foruma isposvađat na temu jedne ili dvije osobe koje su svoje mišljenje mogle zadržati za sebe u ime dobrobiti odnosa koji vlada ovim forumom. A onda će se poslije čudom svi čuditi kao se slabo posta i kako frcaju pdbadanja, uvrede i sl. samo zbog ove teme. Moje mišljenje je da se treba stati na kraj sa komentiranjem ove teme dok stvar ne eskalira. Ti i drugi koji tako ne mislite...enjoy the show
19.11.2012 | 16:18
JOHN kaže:
Zato mi demokracija u jednoj stvari nikad nije najbolje sjela......previše je tu slobode govora, a da nema sankcija.

Pa evo da se ja jednom poslužim jednim tipično desničarskim argumentom - što ne odseliš lijepo u neku finu zemlju gdje nema slobode govora, gdje se ljude za verbalni delikt šalje u radne logore na robiju i tako to. Siguran sam da bi bilo posla za tebe tamo.

• campo
  • Posjetitelj
19.11.2012 | 16:29
ja sam za slobodu govora i pisanja naravno bez uvreda iako sam na forumu najviše izvrijeđan od nekih ,..meni to ne smeta, amsterdamxxx meni je jabučnjak ok i što se tiče struke broj 1 hvala ribi davoru smayii i ostalima bez uvrede, prema tome ja se ovde nikada na nikoga nisam naljutio ali ću se "borit" za svoje stavove svim srcem i argumentima nažalost mnogo je nepismenosti o povijesti i geopolitici (skoro 99%) pa onda trebaš čekat da stvari izađu skoro 10 godina ali polako važno je da nema mržnje i uvreda ,...
19.11.2012 | 16:38
kole kaže:
Bravo!!!
Sve neistomisljenike treba kazniti...zato sto misle i ne slazu se, nisu pravi hrvati!

Kako ne kuzite, o nacionalisti koji se volite zvati patriotima...vasi stavovi su najslicniji onim po kojima najvise pljujete...vi biste za vrijeme komunizma bili najveci partijci (sto je povijest i pokazala...krivousti lopov i svita).
Vi zabranjujete slobodu govora i misljenja, trazite sankcije za neistomisljenike i stvarate tabue.
Dok je vas i vaseg nacina razmisljanja, hrvatska ce ostati jos jedna od rupa na balkanu koji cijeli civilizirani svijet gleda sa podsmjehom.

Vidim da je i tebe oduzelo. Meni netreba cijeli svijet, meni treba mir od provokatora, licemjera i onog trna koji stalno mora žuljat. Meni treba moj grad Zagreb u kojem sam rođen, moja država, moji sunarodnjaci, država u kojoj su svi ljudi dobro došli, srbi, muslimani, židovi, žuti, crni, zeleni, bijeli, plavi. Ali jedno ne želim, ne želim jebivjetre koju njišu kako zapuše, koji ne poštuju običaje i tradiciju države. Ako se toga ne držiš, marš iz moje domovine, pa me zovi fašistom, komunistom ili kako te volja. Ne diraj temelje ove države jer joj rušiš integritet, o kojem god generalu, zapovjedniku, vojniku, civilu pričali, odnosno osobi koja je provela dane u rovu za tvoju slobodu, bio on više ili manje vrijedan po tovojim kriterijima.
19.11.2012 | 16:41
smayoo kaže:
JOHN kaže:
Zato mi demokracija u jednoj stvari nikad nije najbolje sjela......previše je tu slobode govora, a da nema sankcija.

Pa evo da se ja jednom poslužim jednim tipično desničarskim argumentom - što ne odseliš lijepo u neku finu zemlju gdje nema slobode govora, gdje se ljude za verbalni delikt šalje u radne logore na robiju i tako to. Siguran sam da bi bilo posla za tebe tamo.

To se odnosi na one koji uvijek po nečemu seru, a drugi uredno puše jer nemaju dovoljno kapaciteta u mozgu za zdravu logiku. Za onoga koji govori protiv općeg dobra nisam i niti ću ikada biti.

Za tvoj info....demokracija je dobro zamišljen oblik vlasti, ali također debelo pogoduje onima koji su izvori teškog zla, da slobodu govora iskoriste za svoju izopačenost i trovanje ljudskog duha. I smayoo nema potrebe da važeš svaku moju rečenicu, u mojoj sigurno nečeš naći zlo. Jesam katolik, pa da i nisam, svakom bi poželio neki oblik duhovne obnove. Nekima je zaista potrebna, bilo zbog mržnje, svoje bahatosti, arogancije i tome sl.

Isto tako vjerujem u dobroj namjeri da bi svaki moderator ili administrator ako redovito prati ovaj forum tj. teme i razvoj međuljudskog odnosa koji trenutno vlada, prekinuo bi daljnje postanje.

Ako to ne učini očito ne prati teme jer je iz nekog razloga zauzet ili fali nešto soli u glavi ili uživa u onome što čita.
19.11.2012 | 17:30
I ja nisam za to da se smije pricati javno. Pa pobogu, kakvo je to drustveno uredjenje?

Dobro, "nasi" bi mogli pricati malo (samo sto nama pase, naravno), a njihovi ne smiju nikako! Il' neka se sele!

I svima milina...

19.11.2012 | 22:55
JOHN kaže:
se odnosi na one koji uvijek po nečemu seru, a drugi uredno puše jer nemaju dovoljno kapaciteta u mozgu za zdravu logiku. Za onoga koji govori protiv općeg dobra nisam i niti ću ikada biti.

A meritoran za određivanje tko spada kamo si, naravno - ti.

Srećom, ti nisi moderator ni admin na ovom forumu. Ajde radije prošeći pa nađi neki gdje ćeš provoditi svoje dobre namjere... Hvala.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 20 sati, 2 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, Gjuroo, m@xym, Riba, VanjusOS, Anonimci (867)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.53 Seconds

Provided by iJoomla SEO