Prijevoz motora iz Zagreba u Rijeku (?)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Prijevoz motora iz Zagreba u Rijeku (?)

10.12.2012 | 20:31
dakle, kupujem motor i imam dobru priliku u Zagrebu, ali iz Rijeke, još u ovo doba godine, mi je malo nezgodno srediti neki prijevoz da mogu otići gore po njega.

postoji li slučajno netko tko redovno putuje na toj relaciji s kombijem ili cadyjem, da je prazan na povratku iz Zg i bio bi voljan pomoći?

ili ako imate neku drugu ideju, recite...
10.12.2012 | 20:51
Možeš ga poslati vlakom, fino ga u Zg upeljaš u vagon, osiguraš i tamo ga preuzmeš
Cijena ti je ista kao da putuje osoba, bar je bila prije 3 godine kad sam ja motor poslao iz Splita za Zg

Raspitaj se u HŽ-u, to bi moralo biti najjednostavnije i najpovoljnije
Možda je pametno i prekrit ga nekom dekom da se ne oguli ili da ne napada snijeg na njega u Gorskom Kotaru
10.12.2012 | 20:57
da, baš sam maloprije dobio taj savjet - istražit ću tu opciju, to bi moglo biti najjednostavnije.
znači, moram ga sam osigurati? to mi je jedino malo... kako ga osigurati u vagonu?
10.12.2012 | 22:51
Isto kao i u kombiju - imaš sidrene prstenove na koje vežeš "bandit-traku" (imaš je za kupiti u Bauhausu, npr. - to je tekstilna traka s natezačem na kraju) i onda po 2 vežeš na svaku stranu motora - jedan kraj za pod, a drugi za motor. I na kraju sve nategneš da motor drže u balansu.

Ja nemam vozilo dovoljno veliko da ti povezem motor, ali ako tebe treba povesti do Zagreba (i/ili natrag), to mogu, jer sam svaki tjedan u Zagrebu makar jednom.
10.12.2012 | 23:21
Tjah, pa ja sam neki dan došao motorm iz Zagreba. Istina, ne bih to rado ponavljao.

Svojedobno sam transportirao motocikl iz Zagreba u Rijeku upravo vlakom, www.agit.hr/ ti obavlja HŽ Cargo transport, mogu ti ga pokupiti kombijem na lokaciji i odvesti do vlaka. 2002 godine to sve skupa nije bilo uopće skupo (mislim 250tak kuna), i sve je bilo ok osim što su ostavili kontakt na bravi i ispraznili akumulator po putu.

Nazovi ih i provjeri kakva je sada situacija jer su se povlačili pred par godina po novinama zajedno sa ostalim HŽ aferama i pljačkama.
11.12.2012 | 00:15
hvala na informacijama.

@smayoo - ja bih ovaj tjedan mogao samo u četvrtak pa ako slučajno ideš tada možemo se čuti.
11.12.2012 | 00:40
Finn kaže:
hvala na informacijama.

@smayoo - ja bih ovaj tjedan mogao samo u četvrtak pa ako slučajno ideš tada možemo se čuti.

Ako ćeš slati Agitom, očekuj probleme, tj. pošiljka će ti kasniti bez obzira što će ti obećati.
Inače svakodnevno šaljem par pošiljaka Agitom (palete+paketi), i mogu reći da imaju problema sa isporukama, kad pribrojim trenutne vremenske uvjete još gora situacija.

Ako ti nije bitno kada će stići motor, već samo da stigne onda su ok...
11.12.2012 | 00:42
Finn kaže:
hvala na informacijama.

E, i ja moram u Zagreb u četvrtak.
11.12.2012 | 09:28
ja slao bicikl hp expressom iz Splita u ZG, vjerojatno mogu i motori, i druge dostavne službe također to nude, kontaktirao sam ih nekoliko
11.12.2012 | 09:31
Finn, nažalost, ovaj tjedan mi je četvrtak već zapisan za Rijeku.
11.12.2012 | 11:11
Meni je prije godinu dana InterEuropa iz Zadra do okolice Zg dostavila skuter (130 kg), račun je bio nekih 300, 400 kn. Ne mogu se sjetiti.
11.12.2012 | 19:07
tmedven kaže:
Ako ćeš slati Agitom, očekuj probleme, tj. pošiljka će ti kasniti bez obzira što će ti obećati.

pa, načelno mi nije brzinaključna, samo ovisi šta to znači da će kasniti - je li to dan-dva ili je to tjedan dana?
11.12.2012 | 19:11
@Riba - hvala, dogovorio sam prijevoz.

sada još moram riješiti problem "dostave" motora iz Zaprešića (tj. malo dalje) do Agita u Heinzlovoj. kažu da ne pružaju uslugu preuzimanja "paketa" na adresi nego ga moram dovesti do njih, a to će mi biti problem zbog uvjeta na cesti.

zvao sam hp express, oni više ne prevoze tako velike stvari. intereuropu ne mogu dobiti...
12.12.2012 | 23:33
Bummer...probaj i sa ovima, nama su prevozili neke stvari za PEEK&POKE:

www.dpd.com/hr
13.12.2012 | 00:05
Finn kaže:
tmedven kaže:

pa, načelno mi nije brzinaključna, samo ovisi šta to znači da će kasniti - je li to dan-dva ili je to tjedan dana?

Kad smo ugovarali obećano nam je danas preuzimanje, sutra u toku radnog vremena isporuka. Dogodi se da se otegne i do 4 dana ali to je jedan do dva puta mjesečno.
Teško da ćeš naći nekoga tko će ti pokupiti motor na adresi. Hoće, ali mora biti na paleti da oni mogu s njim manevrirati, a motor na paletu baš i ne stane.
13.12.2012 | 07:51
Ljetos sam poslala motor u Slavoniju preko HŽ Carga. Osobno sam ga dovela u njihov hangar u Heinzelovoj. Koštalo je nešto preko 200 kn s time da mi je striček napisao za težinu 100kg (po papira je bilo nešto više)
Motor je stigao na adresu kako su i rekli, bez kašnjenja i problema tak da su moja iskustva pozitivna. Ako im dostaviš robu u kasnim popodnevnim satima onda ju šalju drugi dan.
21.12.2012 | 22:41
evo, samo da javim da je motor sretno stigao - nenadanim kombijem, direktno iz Zg u Ri.
iznazivao sam sve žive dostavne službe i nitko više ne prevozi motore jer su imali previše oštećenja prilikom transporta pa ih je to koštalo, tako da su i oni koji su to prije radili prestali. ?? to samo govori o razini njihove usluge...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 46 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, temeljnik, Anonimci (1162)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.09 Seconds

Provided by iJoomla SEO